Decora House premiată la gala aniversară a revistei Căminul

Decora House la Gala Căminul

Decora House la Gala Căminul

Liviu Piperea, directorul general, Decora House primește premiul pentru “Promovarea soluţiilor premium în domeniul finisajelor de interior” de la Elena Turcu, redactor-șef, revista Căminul

Decora House la Gala Căminul

Decora House la Gala Căminul

Gala Căminul a avut loc la palatul Nolbesse. Cu ocazia evenimentului a fost lansată și amenajarea în stil industrial 'Biblioteca' de la subsolul clădirii ce găzduiește showroomul Palatul Noblesse.

Alina Asăndulesei și Alina Oprea

Alina Asăndulesei și Alina Oprea

Reprezentanții Decora House la Gala Căminul. Vă așteaptă în showroom de luni până vineri între orele 09:00 - 18:00 pentru discuții constructive despre soluțiile premium în domeniul amenajărilor interioare.

SOLICITA CATALOGUL
“REDEFINESTE-TI UNIVERSUL”

Antreprenoriatul nu este o funcție. Este un statut care trebuie reconfirmat cu fiecare an de activitate. Cu fiecare sezon de amenajări interioare, echipa Decora House vine cu produse și efecte decorative noi pe piața locală pentru ca ideea de stil și de confort a clienților să aibă cât mai multe posibilități de materializare. În aceeași măsură, ne dorim ca specialiștii din domeniul amenajărilor interioare să regăsească în portofoliul nostru acele produse cheie care să dea forma dorită fiecărui proiect: „Relaționarea cu specialiștii din domeniul amenajărilor interioare (arhitecți, designeri de interior) cere multă abilitate. Doar așa poți oferi clienților confortul care se așteaptă să îl cumpere de la tine.” – Liviu Piperea, Director General, Decora House. Alături de specialiștii și presa de specialitate încercăm să ne aducem aportul la creșterea cererii clienților pentru estetic, deschiderea către finisaje decorative noi și la popularizarea a noi modalități de montaj eficiente, fără pierdere de materiale.

În data de 1 aprilie, peste 350 de persoane active în domeniul amenajărilor interioare au participat la aniversarea a 20 de ani de la prima apariție a revistei de design Căminul. Evenimentul s-a petrecut în superba ambianță oferită de Palatul Noblesse, între cei prezenți numărându-se numeroși designeri și arhitecți, antreprenori, reprezentanți ai companiilor din domeniul home&deco, jurnaliști și alte persoane din lumea mondenă. Unul dintre momentele cheie ale serii l-a reprezentat înmânarea premiului special pentru “Promovarea soluţiilor premium în domeniul finisajelor de interior” echipei Decora House. Le mulțumim partenerilor de la revista Căminul pentru premiul acordat și le dorim cât mai multe articole la fel de reușite ca și până acum.

****

Revista Căminul, prima publicaţie de design de interior din ţară, cu o istorie de succes ce împlineşte 20 de ani,  este un produs al Grupului de presă Medien Holding cu patru apariţii anual, corespunzătoare sezoanelor primăvară, vară, toamnă şi iarnă. Având ca sferă de interes în primul rând designul şi bucurându-se de  un format generos de revistă glossy, Căminul este o publicaţie de nişă destinată unui segment de cititori mai pretenţioşi, cunoscători ai domeniilor home&deco şi arhitectură şi interesaţi de ultimele noutăţi în domeniu, soluţii premium şi exclusiviste. În aceeaşi măsură, Căminul se adresează designerilor şi arhitecţilor, care iau astfel contact cu inovaţiile în domeniu la nivel mondial şi care, la rândul lor, le transmit mai departe prin soluţiile propuse publicului larg.Ai ceva de spus?

Fii primul care comenteaza acest articol


MONTAJ SPECIALIZAT

Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!

TRANSPORT GRATUIT

Ai ales finisajele potrivite? Consultantul tău Decora House se va ocupa să ajungă la tine într-o condiție perfectă!

SERVICII COMPLETE

La Decora House beneficiezi de servicii complete de amenajări interioare: finisaje de interior și exterior și livrarea proiectului. Contactează consultantul tău pentru mai multe informații!

DESIGN DE INTERIOR

Am legat relații de lungă durată cu arhitecți și designeri de interior. Îi putem contacta oricând pentru materializarea proiectului tău.

DIVERSITATE AMBIENTALA

Avem sute de produse în portofoliu. De la tapet și vopsea decorativă la profile și placări de pereți neconvenționale. O vizită în showroom te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Cere Oferta

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Solicita catalogul de produs

   Am un proiect de amenajare interioara

   Sunt arhitect/designer de interior

   X

   Solicita catalogul
   “Redefineste-ti universul”

    Am un proiect de amenajare interioara


    X