Romania – designul de interior si acceptarea inovatiei

Designul de interior - Trenduri

Designul de interior - Trenduri

Trendurile in amenajarile interioare sunt stabilite de experti care studiaza impactul pe care il au stilurile ascupra maselor, cerceteaza noutatile tehnologice din domeniu, cauta valoarea artistica a asocierilor si incearca sa creeze directiile unor amenajari armonioase in functie de necesitatea consumatorului de confort fizic, psihic sau vizual.

Designul de interior - Trenduri

Designul de interior - Trenduri

Dur, violent, periculos, pur. Efectul decorativ desprins din urbanul marilor metropole. Recreeaza fascinatia evolutiei citadine in spatiul tau. efectul urban decorativ Bronx este exclusiv pentru proiectele de amenajari interioare nonconformiste. Fiecare perete spune o alta poveste urbana. Redecoreaza-ti locuinta pornind de la vizualuri de street art.

Designul de interior - Trenduri

Designul de interior - Trenduri

Sunt la moda asocierile cu tenta eclectica in care sunt colate franturi din mai multe stiluri care vibreaza intrand in dialoguri contrastante sau de suplinire. Apar piese de mobilier moderne sau retro in case cu valoari estetice ale secolelor trecute in care frizele sau stucaturile intra intr-un contrast stilistic vibrant cu liniile simple, contemporane.

Designul de interior - Trenduri

Designul de interior - Trenduri

Finisajele din game diferite sunt unite printr-o cromatica realizata de contraste complementare, simultane sau de calitate cu grafisme multiple si decoruri minutioase care reliefeaza frumusetea sculpturalitatii renascentiste, baroce sau interbelice.

Designul de interior - Trenduri

Designul de interior - Trenduri

Pluta de perete de la Muratto arata deosebit si este usor de intretinut. Imaginea si textura sunt greu degradabile si poti sa o folosesti in proiecte dintre cele mai diverse. Imagineaza-ti doar, cum, in camera copiilor tai, in peretii placati cu pluta stau infipte poze si desene de toate felurile.

SOLICITA CATALOGUL
“REDEFINESTE-TI UNIVERSUL”

DESIGNERII DE INTERIOR INCA ISI CAUTA LOCUL IN SOCIETATEA ROMANEASCA.

Amenajarile interioare, atat pentru spatiile publice, cat si pentru locuintele private, sunt prioritare pentru ca un ambient sa primeasca personalitate, iar atmosfera dezvoltata sa fie in beneficiul celui pe care il gazduieste. In Romania, pana nu demult, uniformizarea societatii a transformat consumatorul in unul care nu avea foarte multe oportunitati in a-si crea un spatiu intim in conformitate cu statutul sau gusturile proprii pentru frumos si de aici senzatia ca toate casele erau la fel, cu mici diferente in functie de achizitionarea mobilierului, decoratiunilor sau finisajelor de la unul dintre cei patru, cinci furnizori de pe piata. Astfel, gustul pentru frumos al maselor a suferit, iar acum, in plina expansiune a economiei de piata, cand furnizorii de materiale s-au dezvoltat enorm, consumatorul este nevoit sa-si reseteze sistemul de valori, sa-si recalculeze oportunitatile.

In pragul acestei transformari majore, nu putini si-au descoperit dorinta de a epata, alegand cele mai opulente forme de a combina elementele designului de interior, ghidandu-se dupa instinct, buget sau sfaturi primite in mod aleator din partea cunoscutilor. Trendurile din acest domeniu sunt stabilite de experti care studiaza impactul pe care il au stilurile ascupra maselor, cerceteaza noutatile tehnologice din domeniu, cauta valoarea artistica a asocierilor, dar mai ales incearca sa creeze directiile unor amenajari armonioase in functie de necesitatea consumatorului de confort fizic, psihic sau vizual. Implementarea acestor trenduri in viata si casa omului modern, pentru a avea coerenta din toate punctele de vedere, trebuie facuta tot de specialisti. Designerii de interior isi cauta inca locul in societatea romaneasca, desi suntem cu totii constienti de necesitatea serviciilor lor.

Din acest motiv, este obligatoriu ca orice prestator de servicii din domeniul amenajarilor interioare care tine la calitatea produsului finit, la eticheta si statutul sau, dar mai ales la dorintele si necesitatile consumatorilor, sa poata recomanda designeri din noua generatie, deschisi spre nou, cu orizonturi bine conturate si educatie de specialitate sau sa aiba un astfel de specialist in echipa.

 Ai ceva de spus?

Fii primul care comenteaza acest articol


MONTAJ SPECIALIZAT

Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!

TRANSPORT GRATUIT

Ai ales finisajele potrivite? Consultantul tău Decora House se va ocupa să ajungă la tine într-o condiție perfectă!

SERVICII COMPLETE

La Decora House beneficiezi de servicii complete de amenajări interioare: finisaje de interior și exterior și livrarea proiectului. Contactează consultantul tău pentru mai multe informații!

DESIGN DE INTERIOR

Am legat relații de lungă durată cu arhitecți și designeri de interior. Îi putem contacta oricând pentru materializarea proiectului tău.

DIVERSITATE AMBIENTALA

Avem sute de produse în portofoliu. De la tapet și vopsea decorativă la profile și placări de pereți neconvenționale. O vizită în showroom te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Cere Oferta

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Solicita catalogul de produs

   Am un proiect de amenajare interioara

   Sunt arhitect/designer de interior

   X

   Solicita catalogul
   “Redefineste-ti universul”

    Am un proiect de amenajare interioara


    X