Eficienta Decora House – colaboratori

Tendinte in moda amenajarilor interioare

SOLICITA CATALOGUL
“REDEFINESTE-TI UNIVERSUL”
16 Sep 2015
Luciana Georgescu (Chief Designer, SpotOnDesign): „Optimismul trebuie sa se regaseaca in orice proiect de amenajare interioara!”

Decora House lanseaza o campanie publicitara, pusa la cale specialisti in marketing-ul digital. „Redefineste-ti universul!” este proiectul de (re)amenajare in comunicare la care Decora House adera cu optimism. Situatia este … Continue reading Luciana Georgescu (Chief Designer, SpotOnDesign): „Optimismul trebuie sa se regaseaca in orice proiect de amenajare interioara!”

de Elena Ghiţoiu
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

16 Sep 2015
Experiment in design. Creatie. Idei Phenomenale de Laborator.

Arta inseamna exprimare. La Phenomena, am avut de-a face cu o echipa tanara, plina de vointa pe piata locala de amenajari interioare.  Ca o familie de specialisti, au capacitatea inovatiei … Continue reading Experiment in design. Creatie. Idei Phenomenale de Laborator.

de Elena Ghiţoiu
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

MONTAJ SPECIALIZAT

Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!

TRANSPORT GRATUIT

Ai ales finisajele potrivite? Consultantul tău Decora House se va ocupa să ajungă la tine într-o condiție perfectă!

SERVICII COMPLETE

La Decora House beneficiezi de servicii complete de amenajări interioare: finisaje de interior și exterior și livrarea proiectului. Contactează consultantul tău pentru mai multe informații!

DESIGN DE INTERIOR

Am legat relații de lungă durată cu arhitecți și designeri de interior. Îi putem contacta oricând pentru materializarea proiectului tău.

DIVERSITATE AMBIENTALA

Avem sute de produse în portofoliu. De la tapet și vopsea decorativă la profile și placări de pereți neconvenționale. O vizită în showroom te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Cere Oferta

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Solicita catalogul de produs

   Am un proiect de amenajare interioara

   Sunt arhitect/designer de interior

   X

   Solicita catalogul
   “Redefineste-ti universul”

    Am un proiect de amenajare interioara


    X