DESPRE NOI

Cele mai bune solutii de amenajari interioare

Decora House iti ofera cele mai bune solutii de amenajari interioare

Echipa noastra este formata din consultanti obisnuiti sa coordoneze proiecte la cheie de amenajari interioare. Datorita anilor de experienta pe care ii avem si a volumului de proiecte derulate, ne-am consolidat relatia cu cei mai buni specialisti de pe piata (arhitecti si designeri de interior). Proiectul tau de amenajari interioare poate sa beneficieze inclusiv de randari profesioniste pe dimensiunile reale ale spatiului care urmeaza sa fie amenajat.


Cei mai buni consultanti de pe piata

Consultantii nu sunt oameni de vanzari, sunt specialisti care iti recomanda produsele in functie de spatiul pe care vrei sa il (re)amenajezi si care sunt capabili sa lucreze atat cu clientul final, cat si cu specialistul. Vom parcurge impreuna urmatoarele etape: identificarea nevoilor spatiului care trebuie (re)amenajat, alegerea produselor potrivite proiectului tau, ofertarea produselor si livrarea lor la adresa dorita.


Nu avem limite in intelegerea nevoilor unui spatiu care se doreste reamenajat

Ne-am implicat atat in proiecte de amenajari interioare din industria de ospitalitate (ex: Hotel Ramada, Hotel Boutique, Hotel Bucuresti), cat si in proiecte rezidentiale individuale (cateva exemple: Apartament Casa Radio, Apartament stil mediteranean, Apartament Bacau) sau ansambluri (ex: Amber Gardens) si in reamenajarea spatiilor de evenimente (ex: Reyna Events).


Experientă în montaj

Echipa noastra de montaj beneficiaza anual de sesiuni de perfectionare. Produsele noi (placarea cu pluta, rasina epoxidica) sunt surse permanente de invatare pentru echipa noastra.


Amenajari interioare cu produse Decora House

MONTAJ SPECIALIZAT

Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!

TRANSPORT GRATUIT

Ai ales finisajele potrivite? Consultantul tău Decora House se va ocupa să ajungă la tine într-o condiție perfectă!

SERVICII COMPLETE

La Decora House beneficiezi de servicii complete de amenajări interioare: finisaje de interior și exterior și livrarea proiectului. Contactează consultantul tău pentru mai multe informații!

DESIGN DE INTERIOR

Am legat relații de lungă durată cu arhitecți și designeri de interior. Îi putem contacta oricând pentru materializarea proiectului tău.

DIVERSITATE AMBIENTALA

Avem sute de produse în portofoliu. De la tapet și vopsea decorativă la profile și placări de pereți neconvenționale. O vizită în showroom te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Cere Oferta

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Solicita catalogul de produs

   Am un proiect de amenajare interioara

   Sunt arhitect/designer de interior

   X

   Solicita catalogul
   “Redefineste-ti universul”

    Am un proiect de amenajare interioara


    X