Amenajare cu efect decorativ LadyVi – Apartament City Center

Vopsea pentru interioare moderne

Vopsea pentru interioare moderne

Un apartament cu un design interior modernist trebuie sa ne ofere un spatiu intim si primitor in care ne putem relaxa dupa o zi aglomerata. Acest exemplu este extrem de potrivit pentru a ilustra cum accentele de culoare pot modifica dinamismul unei camere.

SOLICITA CATALOGUL
“REDEFINESTE-TI UNIVERSUL”

Un apartament cu un design interior modernist trebuie sa ne ofere un spatiu intim si primitor in care ne putem  relaxa dupa o zi aglomerata. Acest exemplu este extrem de potrivit pentru a ilustra cum accentele de culoare pot modifica dinamismul unei camere.

Acest apartament se intinde pe o suprafata de 82 metri patrati. Designerii care s-au ocupat de acest proiect, Simona Bonea si Bogdan Apostoiu (Avantgard Design Studio), au ales pentru acest apartament un decor echilibrat, cu mobilier dispus asimetric si culori care duc cu gandul la natura si relaxare insa fara a fi lipsite de personalitate. Coordonarea culorii peretilor cu piesele de mobilier creaza o senzatie pozitiva, intarita de prin atingerea placuta pe care o confera efectul decorativ LadyVi.

De ce sa folosim efectul decorativ LadyVi

Vopseaua decorativa LadyVi este o vopsea cremoasa care creaza suprafete bogate, de tipul tesaturilor pretioase ce ofera amenajarii noblete, eleganta si armonie. Daca doriti sa puneti in valoare un anumit obiect de arta sau piesa de mobilier va puteti rezuma la finisarea unui singur perete al camerei fixand astfel un punct central asupra acelui obiect. Pentru a va usura luarea deciziei si a gasi impreuna cea mai buna solutie Decora House va pune la dispozitie servicii de proiectare/randare prin intermediul carora va puteti face o idee mult mai clara asupra viitoarelor lucrari.  Pentru a afla mai multe detalii despre produse si despre serviciile pe care le oferim, va rugam sa ne contactati.

Vopseaua decorativa LadyVi lasa peretele sa respire, nu este inflamabila, are un nivel redus de miros si un impact redus asupra mediului.  De asemenea, comparativ cu folosirea tesaturilor, vopseaua garanteaza lavabilitate, durabilitate si o intretinere usoara.Ai ceva de spus?

Fii primul care comenteaza acest articol


MONTAJ SPECIALIZAT

Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!

TRANSPORT GRATUIT

Ai ales finisajele potrivite? Consultantul tău Decora House se va ocupa să ajungă la tine într-o condiție perfectă!

SERVICII COMPLETE

La Decora House beneficiezi de servicii complete de amenajări interioare: finisaje de interior și exterior și livrarea proiectului. Contactează consultantul tău pentru mai multe informații!

DESIGN DE INTERIOR

Am legat relații de lungă durată cu arhitecți și designeri de interior. Îi putem contacta oricând pentru materializarea proiectului tău.

DIVERSITATE AMBIENTALA

Avem sute de produse în portofoliu. De la tapet și vopsea decorativă la profile și placări de pereți neconvenționale. O vizită în showroom te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Cere Oferta

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Solicita catalogul de produs

   Am un proiect de amenajare interioara

   Sunt arhitect/designer de interior

   X

   Solicita catalogul
   “Redefineste-ti universul”

    Am un proiect de amenajare interioara


    X