Luciana Georgescu (Chief Designer, SpotOnDesign): „Optimismul trebuie sa se regaseaca in orice proiect de amenajare interioara!”

Vila in Cotroceni

Vila in Cotroceni

Ideea pe care s-a construit aceasta bucatarie a fost aceea ca bucatarul familiei a dorit sa aiba contact vizual permanent cu cei carora le gateste. Finisajele de lux ale mobilierului erau asadar indispensabile.

Duplex in piata Domenii, Bucuresti

Duplex in piata Domenii, Bucuresti

Desi peretele cu televizorul este foarte lung, succesiunea de materiale si volume nu este nici incarcata, nici obositoare. Efectul acesta se obtine prin adoptarea unui concept coerent inca din faza de proiectare 3D.

Luciana Grigorescu (Chief Designer, SpotOnDesign):

Luciana Grigorescu (Chief Designer, SpotOnDesign):

”Arta mea are nevoie de matematica. Este la fel ca o formula care daca stii sa o aplici, proiectul devine o poveste frumoasa”.

Apartament superb in Titan

Apartament superb in Titan

Dormitorul este o bijuterie amenajata atent, cu un birou pentru sarcinile urgente, si cu un sistem de retroiluminare perimetrala cu telecomanda care permite schimbarea culorilor, reglarea intensitatii luminii si are functie "sleep".

Apartament in Vitan, Bucuresti

Apartament in Vitan, Bucuresti

Finisajele usilor dressingului alterneaza intre mat si lucios, sticla si mdf. Jocul acesta, combinat cu tapetul si cuvertura senzationala ofera o atmosfera sofisticata a dormitorului.

Apartament pe Calea 13 Septembrie

Apartament pe Calea 13 Septembrie

In amenajarea interioara a apartamentului s-a plecat de la forma si functionalitatea mobilierului de living, cu o linie curata si aerisita, care a stat la baza conceptului propus.

SOLICITA CATALOGUL
“REDEFINESTE-TI UNIVERSUL”

Decora House lanseaza o campanie publicitara, pusa la cale specialisti in marketing-ul digital. „Redefineste-ti universul!” este proiectul de (re)amenajare in comunicare la care Decora House adera cu optimism. Situatia este asemanatoare cu momentul in care ne dam seama ca spatiul nostru intim are nevoie de un tapet nou,  sau de o sofa in culori vesele;  si atunci ce este de facut? Apelam la specialistii in domeniu,  precum designerii sau ne facem singuri de cap?  Am avut sansa sa o intalnesc pe Luciana Georgescu, Chief Designer, SpotOnDesign, chiar in biroul ei de lucru unde proiecteaza creativ ideile de (re)amenajare interioara pentru clienti cu personalitati foarte diferite.

Intri in biroul ei si inevitabil te ia cu pozitivism. Mie asa mi-au transmis de la prima interactiune atmosfera si locul in sine. Pe unul din peretii incaperii erau asezate tablouri de diferite marimi intr-un echilibru cromatic. Momentul respectiv mi-a oferit imaginea de ansamblu a omului care isi imparte veselia cu masura: ”Arta mea are nevoie de matematica.  Este la fel ca o formula care daca stii sa o aplici, proiectul devine o poveste frumoasa”.

Ma las inspirata de dorinta clientilor mei in reamenajarile interioare

Proiectele realizate de Luciana au la baza dialogul deschis intre client si specialist unde se transmit emotii de fiecare data: „In prima faza stabilesc profilul clientilor mei dupa felul in care se imbraca. Vestimentatia scoate la suprafata gustul si dorinta lor. Apoi imi dau seama care sunt culorile care li se potrivesc, nu doar vestimentar ci si in interiorul casei.  Intotdeauna ma las inspirata de dorinta clientilor mei in reamenajarile interioare.”

„Fiecare proiect este exuberant in felul lui”

Proiectele din portofoliul studioului SpotOnDesign s-au concretizat in spatii elegante si autentic reamenajate. Personalitatile atat de diferite ale clientilor au generat varietate in organizarea artistica a Lucianei. Unul dintre cele mai recente si exuberante proiecte este „Beach Bar House”: ”Fiecare proiect din portofoliul nostru este exuberant in felul lui. Legat de Beach Bar House este altfel energizat. Profilul clientului meu a generat proiectul. Mi-a dat posibilitatea sa dau frau liber creativitatii si astfel s-a finalizat <<Beach Bar House>>. Am adus atmosfera unei terase deschise pe litorul marii, in casa.”

„Cu toti furnizorii mei am o relatie excelenta”

Unul din furnizorii SpotOnDesign, in produse decorative de interior este Decora House cu care are o relatie „win-win”: Am o relatie foarte buna cu Decora House fiindca mi-a inspirat incredere de la inceput si sunt foarte expeditivi in tot ceea ce fac.”  Luciana a colaborat cu ei pe diverse proiecte de reamenajare interioara. Una dintre cele mai provocatoare activitati comune a implicat decorarea salilor Reyna Events.

Luciana Georgescu (Chief Designer, SpotOnDesign): „In toate proiectele ma regasesc mai mult sau mai putin si toate sunt de suflet” 

In urma discutiei am aflat multe lucruri noi de la Luciana. Mi-a povestit ca are o relatie speciala cu folclorul si ca aceasta stare se reflecta in unele proiecte:

„Lucrez la un proiect in care se regasesc elemente traditionale romanesti,  dar ele apar cu totul altfel. Le readaptez unui context contemporan.”

Spre finalul discutiei am aflat ca are o pasiune legata de aranjamentele Ikebanna, arta decorativa a florilor: ”Acest proces artsitic este plin de ceremonial. Este nevoie de o anumita stare de liniste si meditatie”.

Luciana considera ca trairile trebuie sa se lege armonios si optimist in tot ceea ce facem: „Fii deschis si ti se vor intampla lucruri bune!”

Articole asemanatoareAi ceva de spus?

Fii primul care comenteaza acest articol


MONTAJ SPECIALIZAT

Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!

TRANSPORT GRATUIT

Ai ales finisajele potrivite? Consultantul tău Decora House se va ocupa să ajungă la tine într-o condiție perfectă!

SERVICII COMPLETE

La Decora House beneficiezi de servicii complete de amenajări interioare: finisaje de interior și exterior și livrarea proiectului. Contactează consultantul tău pentru mai multe informații!

DESIGN DE INTERIOR

Am legat relații de lungă durată cu arhitecți și designeri de interior. Îi putem contacta oricând pentru materializarea proiectului tău.

DIVERSITATE AMBIENTALA

Avem sute de produse în portofoliu. De la tapet și vopsea decorativă la profile și placări de pereți neconvenționale. O vizită în showroom te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Cere Oferta

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Solicita catalogul de produs

   Am un proiect de amenajare interioara

   Sunt arhitect/designer de interior

   X

   Solicita catalogul
   “Redefineste-ti universul”

    Am un proiect de amenajare interioara


    X