Mat

Tendinte in moda amenajarilor interioare

SOLICITA CATALOGUL
“REDEFINESTE-TI UNIVERSUL”
Vopsea decorativă Travertino
05 Jan 2012
Travertino

Travertinul Roman este un produs inovator care permite recrearea aceluiaşi aspect estetic al marmurei de travertin utilizată la lucrările de arhitectură antice romane. În combinaţie de culori speciale şi împreună cu alte produse permite realizarea de efecte de piatră magnifice în cele mai diversificate culori şi în granulozităţi naturale cu efect de gresie.

de Decora House
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

Efect decorativ urban Bronx
16 Sep 2015
Bronx

Dur, violent, periculos, pur. Efectul decorativ urban de interior Bronx, desprins din urbanul marilor metropole. Recreeaza fascinatia evolutiei citadine in spatiul tau. Desprins dintr-un film de Scorsese, efectul urban decorativ … Continue reading Bronx

de Decora House
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

09 Apr 2012
Ardesia

Ardesia este o solutie inovativa pentru amenajari interioare. Aceasta tencuiala decorativa de interior reproduce efectul material al pietrei naturale.

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

19 Oct 2015
Senso

Metalic, mat, texturat, catifelat: vopseaua decorativa Senso. Este mixul suprem al emotiilor contrastante. Un spatiu finisat cu vopseaua decorativa Senso ofera o experienta senzoriala autentica, mixul perfect intre materiale industriale … Continue reading Senso

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

Vopsea decorativa cu efect urban
13 Oct 2015
Istanbul

Generos, haotic, senzual si orbitor. Istanbul este podul dintre Est si Vest, un amestec convulsiv de aur si argint, prosperitate si praf de stele. Efectul Istanbul este expresia multipla a … Continue reading Istanbul

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

09 Apr 2012
Travertino Design

Travertino Romano Design este o tencuiala decorativa de interior groasa (consistenta) exclusiv pentru interioare, constituita din praf de marmura. Cele sase culori propuse imbinate cu efectul de piatra naturala adauga noi posibilitati creative pentru designul de interior.

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

30 May 2012
Marmora

Marmora Romana este un finisaj decorativ pentru interior format din granule de marmura si rasini acrilice fine de generatie noua, produsul fiind vaporos, permeabil si rezistent la spalare. Marmora Romana este … Continue reading Marmora

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

Vopsea decorativă de exterior Rivatone
19 Oct 2015
Rivatone
de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

MONTAJ SPECIALIZAT

Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!

TRANSPORT GRATUIT

Ai ales finisajele potrivite? Consultantul tău Decora House se va ocupa să ajungă la tine într-o condiție perfectă!

SERVICII COMPLETE

La Decora House beneficiezi de servicii complete de amenajări interioare: finisaje de interior și exterior și livrarea proiectului. Contactează consultantul tău pentru mai multe informații!

DESIGN DE INTERIOR

Am legat relații de lungă durată cu arhitecți și designeri de interior. Îi putem contacta oricând pentru materializarea proiectului tău.

DIVERSITATE AMBIENTALA

Avem sute de produse în portofoliu. De la tapet și vopsea decorativă la profile și placări de pereți neconvenționale. O vizită în showroom te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Cere Oferta

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Solicita catalogul de produs

   Am un proiect de amenajare interioara

   Sunt arhitect/designer de interior

   X

   Solicita catalogul
   “Redefineste-ti universul”

    Am un proiect de amenajare interioara

    X