Vopsea decorativa

Travertino

Travertino Romano Travertino Romano Travertino Romano Travertino Romano Travertino Romano Travertino Romano Travertino Romano
Travertino Romano Travertino Romano Travertino Romano Travertino Romano Travertino Romano Travertino Romano
Permeabilitate maxima la vaporii de apa
Multumita calitatilor sale tehnice si a capacitatii de a recrea efectele de textura si estetice ale pietrei, tencuiala decorativa de interior/exterior Travertino Romano este folosita in mod uzual pentru restaurarea fatadelor edificiilor istorice, dar si pentru restaurante, hoteluri, birouri sau proiecte rezidentiale.

Difuziune naturala a umiditatii
Cu impact redus asupra mediului, tencuiala decorativa de interior/exterior Travertino Romano este caracterizata de permeabilitate inalta la vaporii de apa si de rezistenta la formarea mucegaiului, fapt ce il face atractiv si cu potential in folosirea pentru orice tip de incapere: dormitoare, living-uri, bucatarii si bai dar poate fi folosit si pentru designul de exterior cum ar fi pentru fatadele caselor atat pentru pereti cat si soclu, putandu-se realiza o complementaritate cu profilele decorative exterioare.

Stiluri Home&Deco

In natură, travertinul are un aspect poros și se regăsește în variante de culoare de la alb la culoarea alunei. A fost utilizat la construirea celor mai importante edificii și monumente ale Romei antice. Tencuiala decorativă Travertino Romano poate fi folosită atât la interior, cât și la exterior.

Etape de lucru

1. STABILESTE cum vrei sa-ti amenajezi spatiul.

2. INTREABA consultantul Decora House si alegeti impreuna produsele potrivite proiectului tau de amenajare interioara.

3. CERE oferta pentru produsele alese.

4. COMUNICA unde vrei sa iti fie livrate produsele.


Ai ceva de spus?

Fii primul care comenteaza acest articol


MONTAJ SPECIALIZAT

Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!

TRANSPORT GRATUIT

Ai ales finisajele potrivite? Consultantul tău Decora House se va ocupa să ajungă la tine într-o condiție perfectă!

SERVICII COMPLETE

La Decora House beneficiezi de servicii complete de amenajări interioare: finisaje de interior și exterior și livrarea proiectului. Contactează consultantul tău pentru mai multe informații!

DESIGN DE INTERIOR

Am legat relații de lungă durată cu arhitecți și designeri de interior. Îi putem contacta oricând pentru materializarea proiectului tău.

DIVERSITATE AMBIENTALA

Avem sute de produse în portofoliu. De la tapet și vopsea decorativă la profile și placări de pereți neconvenționale. O vizită în showroom te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Cere Oferta

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Solicita catalogul de produs

   Am un proiect de amenajare interioara

   Sunt arhitect/designer de interior

   X

   Solicita catalogul
   “Redefineste-ti universul”

    Am un proiect de amenajare interioara


    X