TAPET DECORATIV

Panache

Colecția de tapet decorativ Panache Colecția de tapet decorativ Panache Colecția de tapet decorativ Panache Colecția de tapet decorativ Panache Colecția de tapet decorativ Panache Colecția de tapet decorativ Panache Colecția de tapet decorativ Panache
Colecția de tapet decorativ Panache Colecția de tapet decorativ Panache Colecția de tapet decorativ Panache Colecția de tapet decorativ Panache Colecția de tapet decorativ Panache
Risc scazut de condes si mucegai
Aplicat corespunzator, produsul permite peretelui sa respire, reducand astfel riscul de condens sau mucegai. De asemenea, datorita materialului special, acest produs permite curatarea cu usurinta.

Permite montajul cu usurinta
Datorita materialului special, acest produs permite montajul cu usurinta si este stabil dimensional dupa aplicare pe perete. De asemenea, produsul poate fi indepartat usor, fara sa lase reziduri pe perete.

Rezistenta la lumina
Una dintre cele mai importante proprietati ale acestui tapet este rezistenta la lumina si rezistenta la foc.

Stiluri Home&Deco

Stilul modern este caracterizat prin linii curate si suprafete fine, fara detalii complicate. Ambientul nu va fi rece, steril sau rigid. O amenajare in stil modern se va juca cu lumina, culorile, formele si functiunile.

Etape de lucru

1. STABILESTE cum vrei sa-ti amenajezi spatiul.

2. INTREABA consultantul Decora House si alegeti impreuna produsele potrivite proiectului tau de amenajare interioara.

3. CERE oferta pentru produsele alese.

4. COMUNICA unde vrei sa iti fie livrate produsele.


Ai ceva de spus?

Fii primul care comenteaza acest articol


MONTAJ SPECIALIZAT

Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!

TRANSPORT GRATUIT

Ai ales finisajele potrivite? Consultantul tău Decora House se va ocupa să ajungă la tine într-o condiție perfectă!

SERVICII COMPLETE

La Decora House beneficiezi de servicii complete de amenajări interioare: finisaje de interior și exterior și livrarea proiectului. Contactează consultantul tău pentru mai multe informații!

DESIGN DE INTERIOR

Am legat relații de lungă durată cu arhitecți și designeri de interior. Îi putem contacta oricând pentru materializarea proiectului tău.

DIVERSITATE AMBIENTALA

Avem sute de produse în portofoliu. De la tapet și vopsea decorativă la profile și placări de pereți neconvenționale. O vizită în showroom te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Cere Oferta

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Solicita catalogul de produs

   Am un proiect de amenajare interioara

   Sunt arhitect/designer de interior

   X

   Solicita catalogul
   “Redefineste-ti universul”

    Am un proiect de amenajare interioara

    X