Profilele de fatada – personalizare si stil la exterior

Profile decorative de exterior

Profile decorative de exterior

Un profil decorativ de exterior de o calitate superioara se diferentiaza prin: calitatea materialelor, posibilitatile de personalizare, usurinta cu care se monteaza.

Profile decorative de fatada

Profile decorative de fatada

Decora House ofera o multitudine de optiuni pentru decorarea fatadelor adaptate necesitatilor arhitecturale. Ancadramente, glafuri (solbancuri) si diversele ornamente de fatada sunt principalele categorii de profile disponibile.

Casa Catusianu

Casa Catusianu

Unul dintre proiectele de amenajare exterioara realizat cu profilele decorative de la Decora House.

Ancadramente

Ancadramente

Ajuta la accentuarea stilului prin personalizarea exteriorului ferestrelor, facand din acestea unul din elementele de atractie vizuala. Dimensiunea ancadramentului folosit se alege in functie de marimea, formatul si numarul ferestrelor de pe fatada.

SOLICITA CATALOGUL
“REDEFINESTE-TI UNIVERSUL”

Profilele de fatada (sau exterior) isi gasesc locul unic in arhitectura unui imobil prin puternicul impact vizual, accentuand stilul si forma fatadelor.

Decora House ofera o multitudinea de optiuni pentru decorarea fatadelor adaptate necesitatilor arhitecturale. Ancadramente, glafuri (solbancuri) si diversele  ornamente de fatada sunt principalele categorii de profile disponibile.

Produsele noastre se diferentiaza prin:

 1. calitatea materialelor – duritate inalta adaptata necesitatilor de exterior (poliuretan de inalta densitate sau fibra de sticla), greutate scazuta, tratare speciala impotriva apei, a actiunii razelor solare sau a altor intemperii;
 2. posibilitatea de customizare – comenzi speciale realizate in functie de nevoile arhitecturale si cerintele clientilor
 3. usurinta in montaj – spre deosebire de fatadele clasice, din zidarie (lut ars, ipsos, etc), profilele din poliuretan se pot aplica cu usurinta; pot fi vopsite cu orice tip de vopsea lavabila de exterior.

Ancadramente

Ancadramentele ajuta la accentuarea stilului prin personalizarea exteriorului ferestrelor, facand din acestea unul din elementele de atractie vizuala. Dimensiunea ancadramentului folosit se alege in functie de marimea, formatul si numarul ferestrelor de pe fatada.

Glafuri (Solbancuri)

Solbancurile sunt elemente decorative de arhitectura care, pe langa rolul lor decorativ au si un rol practic – preiau apa de ploaie de pe pervazul ferestrei si, cu ajutorul picuratorului, o impiedica sa se scurga direct pe fatada. Se monteaza in partea inferioara a ferestrei deasupra lor montandu-se blatul ferestrei (ce poate fi din marmura, PVC, tabla, etc).

Ca si ancadramentele, glafurile de exterior vor aleg in functie de proportiile ferestrelor, de marimea fatadei, de celelalte elemente de pe fatada precum si de linia estetica dorita.

Ornamente de fatada

Ornamentele de exterior – braurile decorative, frontoanele, bosajul, cheile de bolta, cornisele, coloanele sau pilastrii de exterior sunt elemente care va ajuta sa creati un design deosebit, unic al fatadelor. Va ajuta in  crearea unor efecte vizuale si elemente de impact precum: ferestre oarbe / false, coloane si semi-coloare pentru a marca intrarile / foisoarele, cornisa montata langa sagiac pentru a evidentia partea superioara a casei si multiple alte optiuni.Ai ceva de spus?

Fii primul care comenteaza acest articol


MONTAJ SPECIALIZAT

Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!

TRANSPORT GRATUIT

Ai ales finisajele potrivite? Consultantul tău Decora House se va ocupa să ajungă la tine într-o condiție perfectă!

SERVICII COMPLETE

La Decora House beneficiezi de servicii complete de amenajări interioare: finisaje de interior și exterior și livrarea proiectului. Contactează consultantul tău pentru mai multe informații!

DESIGN DE INTERIOR

Am legat relații de lungă durată cu arhitecți și designeri de interior. Îi putem contacta oricând pentru materializarea proiectului tău.

DIVERSITATE AMBIENTALA

Avem sute de produse în portofoliu. De la tapet și vopsea decorativă la profile și placări de pereți neconvenționale. O vizită în showroom te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Cere Oferta

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Solicita catalogul de produs

   Am un proiect de amenajare interioara

   Sunt arhitect/designer de interior

   X

   Solicita catalogul
   “Redefineste-ti universul”

    Am un proiect de amenajare interioara

    X