Profile decorative Decora House la AMBER GARDENS

Cum ne-am implicat in proiectul Amber Gardens?

Cum ne-am implicat in proiectul Amber Gardens?

Am ales impreuna cu specialistul Amber Gardens profilele decorative de interior care pot imbraca mai bine conceptul lui de amenajare interioara.

Cum ne-am implicat in proiectul Amber Gardens?

Cum ne-am implicat in proiectul Amber Gardens?

Am ales impreuna cu specialistul Amber Gardens profilele decorative de interior care pot imbraca mai bine conceptul lui de amenajare interioara.

SOLICITA CATALOGUL
“REDEFINESTE-TI UNIVERSUL”

Profilele decorative de la Decora House au  fost parte din proiectul Amber Gardens. Sunteti familiari cu conceptul de casa pasiva si design bioclimatic? Indiferent de raspuns, o vizita la Amber Gardens nu are cum sa fie considerata timp pierdut. Dintr-o singura privire veti putea intelege de ce arhitectul Andrei Comanac a incorporat elemente naturale in proiectarea fiecarei case din din ansamblu: ”Aplicand cele mai inalte standarde germane de ”casa pasiva” am realizat un consum extrem de redus de energie folosind solutii avansate arhitecturale si tehnologice.” – Andrei Comanac, Arhitect, Alesonor Real Estate Development.

Profile decorative de interior – Cum ne-am implicat in proiectul Amber Gardens?

Am ales impreuna cu specialistul Amber Gardens profilele decorative de interior care pot imbraca mai bine conceptul lui de amenajare interioara. Toate spatiile Amber Gardens au plinte furnizate de catre Decora House. Toate vilele ansamblului (de la vila tip1 la vila tip 2A) au o suprafata contruita totala de 304 mp. Daca ești un specialist in cautare de parteneri pentru proiectele de amenajare interioara, ai aici datele noastre de contact. Ne dorim ca fiecare client sa se bucure de amenajari interioare de calitate si oferim asistenta de la momentul primei noastre intalniri, pana la momentul finalizarii lucrarii. Fie ca aveti un proiect rezidential, un hotel, un centru comercial sau doriti reamenajarea unei locuinte, va oferim consiliere in alegerea produselor potrivite ca stil, dimensiuni, culori si textura.

De ce sa folosim profile decorative – plinte?

Plintele sunt cunoscute ca o gama de profile decorative cu un rol mai mult functional, decat estetic. In situatii ca cel de la Amber Gardens, putem gasi o solutie prin care plintele sa potenteze liniile amenajarii interioare gandite de specialist.

– Plintele ascund cablurile inestetice. Ca sunt de perete sau de pardoseala, in spatele lor se pot ascunde calburile diferitelor utilitati. Pe langa faptul ca se pot vopsi in orice culoare, acest tip de profile decorative este si usor de intretinut. Este nevoie doar sa fie sterse din cand in cand cu o carpa de praf.

– Nu doar suprafata de perete aflata la contact cu pardoseala, ci si suprafete mai variate de perete pot fi protejate cu ajutorul plintelor. De exemplu, zona de perete aflata in contact cu scaunul poate fi delimitata de o plinta. Putem alege astfel de profile decorative tinand cont de tencuiala decorativa sau de tapetul pe care l-ati folosit anterior.Ai ceva de spus?

Fii primul care comenteaza acest articol


MONTAJ SPECIALIZAT

Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!

TRANSPORT GRATUIT

Ai ales finisajele potrivite? Consultantul tău Decora House se va ocupa să ajungă la tine într-o condiție perfectă!

SERVICII COMPLETE

La Decora House beneficiezi de servicii complete de amenajări interioare: finisaje de interior și exterior și livrarea proiectului. Contactează consultantul tău pentru mai multe informații!

DESIGN DE INTERIOR

Am legat relații de lungă durată cu arhitecți și designeri de interior. Îi putem contacta oricând pentru materializarea proiectului tău.

DIVERSITATE AMBIENTALA

Avem sute de produse în portofoliu. De la tapet și vopsea decorativă la profile și placări de pereți neconvenționale. O vizită în showroom te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Cere Oferta

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Solicita catalogul de produs

   Am un proiect de amenajare interioara

   Sunt arhitect/designer de interior

   X

   Solicita catalogul
   “Redefineste-ti universul”

    Am un proiect de amenajare interioara


    X