INOVATII

Pluta decorativa

Greutate mica

Greutate mica

Lemnul de pluta este atat de usor incat pluteste pe apa. Mii de ani aceasta a fost cea mai evidenta si mai venerata caracteristica a plutei. Inca din cele mai vechi timpuri lemnul de pluta era folosit in echipamentele de pescuit.

Elasticitate de recul/revenire la starea initiala

Elasticitate de recul/revenire la starea initiala

Elasticitatea ii ofera dopului de pluta proprietatea de a se fixa perfect pe peretii sticlei. Cand pluta este supusa unei presiuni puternice, gazul din interiorul celulelor este comprimat reducand considerabil din volum.

Impermeabilitate

Impermeabilitate

Prezenta unui amestec complex de acizi grasi si alcool organic (suberin), confera plutei impermeabilitate impotriva lichidului si a gazelor. Ca rezultat aceasta nu se descompune, devenind una dintre cele mai bune izolatoare disponibile.

Izolator si calitati de retinere a focului

Izolator si calitati de retinere a focului

Valoarea incontestabila a plutei este sporita de faptul ca este un slab conductor de caldura , sunet si vibratie. Aceasta datorita faptului ca elementele gazoase pe care le contine sunt mici si impermeabile, izolate intre ele de un material rezistent la umezeala.

Rezistenta la frecare

Rezistenta la frecare

Pluta are o remarcabila rezistenta la frecare si un inalt coeficient de frictiune. Datorita structurii sale de fagure, aceasta este mai putin afectata de impact sau frictiune decat alte suprafete tari.

Proprietati hipoalergice

Proprietati hipoalergice

Datorita faptului ca pluta nu absoarbe praful, ea ajuta la protejarea impotriva alergiilor, iar pe cei care sufera de astm nu ii expune nici unui risc. De asemenea, pluta poseda o structura constanta care ii garanteaza maxim de eficienta.

Living room

Living room

Noi recomandam o atentie sporita la grosimea placilor de pluta. Cei care isi doresc sa foloseasca pluta pentru proprietatile ei antifonante si termoizolante sa aleaga placi de 4 sau 5 mm.

Placi colorate de pluta decorativa

Placi colorate de pluta decorativa

Pluta de perete de la Muratto arata deosebit si este usor de intretinut. Imaginea si textura sunt greu degradabile si poti sa o folosesti in proiecte dintre cele mai diverse. Imagineaza-ti doar, cum, in camera copiilor tai, in peretii placati cu pluta stau infipte poze si desene de toate felurile.

SOLICITA CATALOGUL
“REDEFINESTE-TI UNIVERSUL”

Estetic, funcțional, creativ, unic. Termo și fonoizolație de excepție.

Placarea cu plută decorativă

Deși imaginile arată case desprinse din revistele de Home&Deco, placările interioare cu plută sunt recomandate în zone unde problema poluării fonice și încălzirea centralizată precară se simte mai acut. În cazul României, la bloc. Dacă este protejată cu un strat-două de lac pluta poate fi utilizată cu succes în încăperi cu grad de umezeală mai ridicat, cum ar fi bucătăriile sau băile, pentru că nu mucegăiește. Rezistența la vapori este dată de structura celulară a plutei, constituind excelente bariere împotriva vaporilor și asigurând protecție împotriva condensului.

Noi recomandăm o atenție sporită la grosimea plăcilor de plută. Cei care își doresc să folosească pluta pentru proprietățile ei antifonante și termoizolante să aleagă plăci de 4 sau 5 mm. Pentru proiecte cu rol mai mult decorativ puteți merge pe plăci de 2-3 mm. Pluta de perete de la Muratto arată deosebit și este ușor de întreținut. Imaginea și textura sunt greu degradabile și poți să o folosești în proiecte dintre cele mai diverse. Imaginează-ți doar, cum, în camera copiilor tăi, în pereții placați cu plută stau înfipte poze și desene de toate felurile.

 

Articole asemanatoareAi ceva de spus?

Fii primul care comenteaza acest articol


MONTAJ SPECIALIZAT

Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!

TRANSPORT GRATUIT

Ai ales finisajele potrivite? Consultantul tău Decora House se va ocupa să ajungă la tine într-o condiție perfectă!

SERVICII COMPLETE

La Decora House beneficiezi de servicii complete de amenajări interioare: finisaje de interior și exterior și livrarea proiectului. Contactează consultantul tău pentru mai multe informații!

DESIGN DE INTERIOR

Am legat relații de lungă durată cu arhitecți și designeri de interior. Îi putem contacta oricând pentru materializarea proiectului tău.

DIVERSITATE AMBIENTALA

Avem sute de produse în portofoliu. De la tapet și vopsea decorativă la profile și placări de pereți neconvenționale. O vizită în showroom te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Cere Oferta

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Solicita catalogul de produs

   Am un proiect de amenajare interioara

   Sunt arhitect/designer de interior

   X

   Solicita catalogul
   “Redefineste-ti universul”

    Am un proiect de amenajare interioara

    X