Clasic

Tendinte in moda amenajarilor interioare

SOLICITA CATALOGUL
“REDEFINESTE-TI UNIVERSUL”
Vopsea decorativă Ottocento
09 Apr 2012
Ottocento

Antico Velluto este o vopsea inovativa care reproduce efectul acoperirilor traditionale cu tesaturi de catifea, caracterizata de reflexii stralucitoare.

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

Vopsea decorativă Travertino
05 Jan 2012
Travertino

Travertinul Roman este un produs inovator care permite recrearea aceluiaşi aspect estetic al marmurei de travertin utilizată la lucrările de arhitectură antice romane. În combinaţie de culori speciale şi împreună cu alte produse permite realizarea de efecte de piatră magnifice în cele mai diversificate culori şi în granulozităţi naturale cu efect de gresie.

de Decora House
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

09 Apr 2012
Aureum

Aureum este un finisaj de interior ce confera un aspect aurit rafinat cu tonalitati calde, inspirate din natura.

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (1)

09 Apr 2012
Ardesia

Ardesia este o solutie inovativa pentru amenajari interioare. Aceasta tencuiala decorativa de interior reproduce efectul material al pietrei naturale.

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

20 Jun 2012
Encanto

Encanto este o vopsea decorativă care prin accentele sale cromatice metalizate, prin simplitatea aplicării, prin nuanţele care au diverse efecte în funcţie de lumină ca şi cum peretele ar fi din catifea, întăreşte îmbinarea dintre tehnica antică şi produsul modern conferind mediului o încântătoare şi nepreţuită armonie greu de obţinut cu ajutorul vopselelor normale.

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

19 Oct 2015
Decor Stucco

Raffaello Decor Stucco este un efect decorativ de interior cu caracteristici extraordinare. Este evocata frumusetea si farmecul de stuc italian, clasic. In urma finisarii, vopseaua decorativa Raffaello Decor Stucco poate capata … Continue reading Decor Stucco

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

09 Apr 2012
Travertino Design

Travertino Romano Design este o tencuiala decorativa de interior groasa (consistenta) exclusiv pentru interioare, constituita din praf de marmura. Cele sase culori propuse imbinate cu efectul de piatra naturala adauga noi posibilitati creative pentru designul de interior.

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

19 Oct 2015
Fato

Magie, vise, puritate, renastere: Fato Peretii lustruiti cu vopseaua decorativa Fato seduc privitorul si innobileaza spatiul. Spatiul tau poate fi invaluit in aur, zahar, cupru, argint sau rubin. Sunt reflexiile … Continue reading Fato

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

19 Oct 2015
Stucco Madreperlato

Este vopseaua decorativa cu cel mai intens efect perlat. Raffaello Madreperlato garanteaza permeabilitate maxima si realizeaza o difuzie naturala a umiditatii prin perete, evitandu-se formarea de mucegai si bacterii.

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

MONTAJ SPECIALIZAT

Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!

TRANSPORT GRATUIT

Ai ales finisajele potrivite? Consultantul tău Decora House se va ocupa să ajungă la tine într-o condiție perfectă!

SERVICII COMPLETE

La Decora House beneficiezi de servicii complete de amenajări interioare: finisaje de interior și exterior și livrarea proiectului. Contactează consultantul tău pentru mai multe informații!

DESIGN DE INTERIOR

Am legat relații de lungă durată cu arhitecți și designeri de interior. Îi putem contacta oricând pentru materializarea proiectului tău.

DIVERSITATE AMBIENTALA

Avem sute de produse în portofoliu. De la tapet și vopsea decorativă la profile și placări de pereți neconvenționale. O vizită în showroom te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Cere Oferta

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Solicita catalogul de produs

   Am un proiect de amenajare interioara

   Sunt arhitect/designer de interior

   X

   Solicita catalogul
   “Redefineste-ti universul”

    Am un proiect de amenajare interioara

    X