Vopsea decorativa de exterior

Tendinte in moda amenajarilor interioare

SOLICITA CATALOGUL
“REDEFINESTE-TI UNIVERSUL”
Vopsea decorativă Travertino
05 Jan 2012
Travertino

Travertinul Roman este un produs inovator care permite recrearea aceluiaşi aspect estetic al marmurei de travertin utilizată la lucrările de arhitectură antice romane. În combinaţie de culori speciale şi împreună cu alte produse permite realizarea de efecte de piatră magnifice în cele mai diversificate culori şi în granulozităţi naturale cu efect de gresie.

de Decora House
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

Vopsea decorativa Brooklyn
13 Oct 2015
Brooklyn

  Atractia promiscuitatii, prohibitionism, culori ruginii, a doua revolutie industriala. Asa ai putea defini orasul Brooklyn. Povesti cat sa incapa intr-un secol stau ascunse sub podul faimos care uneste doua … Continue reading Brooklyn

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

19 Oct 2015
Manhattan

Metropola unde toate trendurile se intersecteaza, farul modernitatii si oglinda avant-gardei creative. Efectul decorativ Manhattan incorporeaza luminozitatea grandioaselor ferestre din Soho, efervescenta vietii citadine si stilul celor mai ravnite penthouse-uri … Continue reading Manhattan

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

Efect decorativ urban Jakarta
13 Oct 2015
Jakarta

Misterios, ancestral, atractiv, hibrid. Jakarta este o lume perpetuu suspendata intre amintirile orientale si arome coloniale recente. Efectul Jakarta reconstituie traseul metalelor pretioase si reflexiile unui orient indepartat. Vopseaua decorativa Jakarta … Continue reading Jakarta

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

19 Oct 2015
Hot Metal

Metalic, ruginiu, splendid: vopseaua decorativa Hot Metal. Esenta vietii metropolitane captata in finisajul decorativ Hot Metal. Peretii imbracati in foite metalice vor capata o luminozitate aparte și un farmec desprins … Continue reading Hot Metal

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

19 Oct 2015
Harlem

In efectul decorativ Harlem se regasesc toate culturile care au contribuit la construirea Americii. Denumit dupa metropola Harlem, efectul decorativ portretizeaza capriciile unui stil de viata urbanizat.

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

Vopsea decorativă de exterior Rivatone
19 Oct 2015
Rivatone
de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

MONTAJ SPECIALIZAT

Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!

TRANSPORT GRATUIT

Ai ales finisajele potrivite? Consultantul tău Decora House se va ocupa să ajungă la tine într-o condiție perfectă!

SERVICII COMPLETE

La Decora House beneficiezi de servicii complete de amenajări interioare: finisaje de interior și exterior și livrarea proiectului. Contactează consultantul tău pentru mai multe informații!

DESIGN DE INTERIOR

Am legat relații de lungă durată cu arhitecți și designeri de interior. Îi putem contacta oricând pentru materializarea proiectului tău.

DIVERSITATE AMBIENTALA

Avem sute de produse în portofoliu. De la tapet și vopsea decorativă la profile și placări de pereți neconvenționale. O vizită în showroom te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Cere Oferta

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Solicita catalogul de produs

   Am un proiect de amenajare interioara

   Sunt arhitect/designer de interior

   X

   Solicita catalogul
   “Redefineste-ti universul”

    Am un proiect de amenajare interioara

    X