Destinatie vopsea

Tendinte in moda amenajarilor interioare

SOLICITA CATALOGUL
“REDEFINESTE-TI UNIVERSUL”
Vopsea decorativă Ottocento
09 Apr 2012
Ottocento

Antico Velluto este o vopsea inovativa care reproduce efectul acoperirilor traditionale cu tesaturi de catifea, caracterizata de reflexii stralucitoare.

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

Vopsea decorativă Travertino
05 Jan 2012
Travertino

Travertinul Roman este un produs inovator care permite recrearea aceluiaşi aspect estetic al marmurei de travertin utilizată la lucrările de arhitectură antice romane. În combinaţie de culori speciale şi împreună cu alte produse permite realizarea de efecte de piatră magnifice în cele mai diversificate culori şi în granulozităţi naturale cu efect de gresie.

de Decora House
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

Efect decorativ urban Bronx
16 Sep 2015
Bronx

Dur, violent, periculos, pur. Efectul decorativ urban de interior Bronx, desprins din urbanul marilor metropole. Recreeaza fascinatia evolutiei citadine in spatiul tau. Desprins dintr-un film de Scorsese, efectul urban decorativ … Continue reading Bronx

de Decora House
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

09 Apr 2012
Aureum

Aureum este un finisaj de interior ce confera un aspect aurit rafinat cu tonalitati calde, inspirate din natura.

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (1)

09 Apr 2012
Ardesia

Ardesia este o solutie inovativa pentru amenajari interioare. Aceasta tencuiala decorativa de interior reproduce efectul material al pietrei naturale.

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

Vopsea decorativa living
13 Oct 2015
Berlin

Melancolic, extravagant, dinamic, modern.  Berlin este un oraș care simbolizeaza secolul 20, un secol atins de istorie si, in acelasi timp, proiectat spre viitor. Efectul Berlin aprinde spațiul si pune … Continue reading Berlin

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

30 Oct 2013
Antico Ferro

Antico Ferro este o tencuiala decorativa de interior ce va permite sa dati peretilor efectele fascinante ale fierului invechit.

de Decora House
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

20 Jun 2012
Encanto

Encanto este o vopsea decorativă care prin accentele sale cromatice metalizate, prin simplitatea aplicării, prin nuanţele care au diverse efecte în funcţie de lumină ca şi cum peretele ar fi din catifea, întăreşte îmbinarea dintre tehnica antică şi produsul modern conferind mediului o încântătoare şi nepreţuită armonie greu de obţinut cu ajutorul vopselelor normale.

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

19 Oct 2015
Senso

Metalic, mat, texturat, catifelat: vopseaua decorativa Senso. Este mixul suprem al emotiilor contrastante. Un spatiu finisat cu vopseaua decorativa Senso ofera o experienta senzoriala autentica, mixul perfect intre materiale industriale … Continue reading Senso

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

MONTAJ SPECIALIZAT

Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!

TRANSPORT GRATUIT

Ai ales finisajele potrivite? Consultantul tău Decora House se va ocupa să ajungă la tine într-o condiție perfectă!

SERVICII COMPLETE

La Decora House beneficiezi de servicii complete de amenajări interioare: finisaje de interior și exterior și livrarea proiectului. Contactează consultantul tău pentru mai multe informații!

DESIGN DE INTERIOR

Am legat relații de lungă durată cu arhitecți și designeri de interior. Îi putem contacta oricând pentru materializarea proiectului tău.

DIVERSITATE AMBIENTALA

Avem sute de produse în portofoliu. De la tapet și vopsea decorativă la profile și placări de pereți neconvenționale. O vizită în showroom te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Cere Oferta

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Solicita catalogul de produs

   Am un proiect de amenajare interioara

   Sunt arhitect/designer de interior

   X

   Solicita catalogul
   “Redefineste-ti universul”

    Am un proiect de amenajare interioara

    X