Amenajare cu efectul decorativ multidecor – Apartament Splaiul Unirii

Amenajare cu efectul decorativ multidecor

Amenajare cu efectul decorativ multidecor

Multidecor este un efect decorativ inovativ a carei caracteristici principale este de a reproduce efectul pretioaselor perle.

Amenajare cu efectul decorativ multidecor

Amenajare cu efectul decorativ multidecor

Multidecor este un efect decorativ inovativ a carei caracteristici principale este de a reproduce efectul pretioaselor perle.

SOLICITA CATALOGUL
“REDEFINESTE-TI UNIVERSUL”

Designerii Simona Bonea si Bogdan Apostoiu de la Avantgard Design Studio au lucrat pentru acest apartament de 68 mp si, ca de fiecare data, au recreat un spatiu care sa nu fie doar o casa frumoasa, asa cum vedem in reviste, ci o casa care transmite emotiile si viziunea celor care locuiesc in ea. Solutia propusa de ei a presupus selectarea culorilor si pieselor de mobilier pentru a veni in armonie unele cu altele si toate cu personalitatea stapanului casei.

Fiind vorba despre un living cu o bucatarie open space, designerii au ales sa foloseasca aceeasi paleta cromatica si aceleasi linii generale de amenjare pentru ambele camere pentru a obtine un ambient unitar. Mobilierul modern si paleta coloristica folosite atat la decorarea livingului, cat si a bucatariei, dau amenajarii coerenta si fac ca trecerea de la un spatiu la altul sa fie practic imperceptibila. Pentru a pune in valoare aceste piese, designerii au ales sa foloseasca un efect decorativ foarte potrivit interioarelor contemporane: efectul decorativ multidecor. Acest finisaj cu efecte pretioase de perle ofera spatiului un aer sofisticat, reverberant. Asa cum sunt prezentate si in acest exemplu, efectele vizuale deosebite create de Multidecor sunt cel mai bine exprimate de tonurile reci, dand nastere esteticii rafinate a interiorului modernist.

De ce sa folosim efectul decorativ multidecor?

Multidecor este un efect decorativ inovativ a carei caracteristici principale este de a reproduce efectul pretioaselor perle. Efectul decorativ multidecor este o solutie decorativa care are un impact redus asupra mediului, este usor de aplicat si, in functie de modalitatea de aplicare, poate fi adaptat unei game variate de spatii si mobilier.

In ceea ce priveste modalitatea de aplicare al acestui efect trebuie sa luati in considerare ca pregatirea corespunzatoare a suprafetei pe care urmeaza a fi aplicat si procedurile de aplicare difera in functie de tipul de support. Pentru a obtine date privind caracteristicile tehnice si modalitatea de aplicare specifica suprafetei pe care doriti sa folositi acest efect va rugam sa ne contactati.

Echipa Decora House este pregatita sa va ofere asistenta in alegerea momentul primei noastre intalniri pana la momentul finalizarii lucrarii pentru a ne asigura ca va bucurati de amenajari interioare de calitate.

 Ai ceva de spus?

Fii primul care comenteaza acest articol


MONTAJ SPECIALIZAT

Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!

TRANSPORT GRATUIT

Ai ales finisajele potrivite? Consultantul tău Decora House se va ocupa să ajungă la tine într-o condiție perfectă!

SERVICII COMPLETE

La Decora House beneficiezi de servicii complete de amenajări interioare: finisaje de interior și exterior și livrarea proiectului. Contactează consultantul tău pentru mai multe informații!

DESIGN DE INTERIOR

Am legat relații de lungă durată cu arhitecți și designeri de interior. Îi putem contacta oricând pentru materializarea proiectului tău.

DIVERSITATE AMBIENTALA

Avem sute de produse în portofoliu. De la tapet și vopsea decorativă la profile și placări de pereți neconvenționale. O vizită în showroom te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Cere Oferta

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Solicita catalogul de produs

   Am un proiect de amenajare interioara

   Sunt arhitect/designer de interior

   X

   Solicita catalogul
   “Redefineste-ti universul”

    Am un proiect de amenajare interioara


    X