Modern

Tendinte in moda amenajarilor interioare

SOLICITA CATALOGUL
“REDEFINESTE-TI UNIVERSUL”
Vopsea decorativă Ottocento
09 Apr 2012
Ottocento

Antico Velluto este o vopsea inovativa care reproduce efectul acoperirilor traditionale cu tesaturi de catifea, caracterizata de reflexii stralucitoare.

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

Efect decorativ urban Bronx
16 Sep 2015
Bronx

Dur, violent, periculos, pur. Efectul decorativ urban de interior Bronx, desprins din urbanul marilor metropole. Recreeaza fascinatia evolutiei citadine in spatiul tau. Desprins dintr-un film de Scorsese, efectul urban decorativ … Continue reading Bronx

de Decora House
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

09 Apr 2012
Ardesia

Ardesia este o solutie inovativa pentru amenajari interioare. Aceasta tencuiala decorativa de interior reproduce efectul material al pietrei naturale.

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

Vopsea decorativa living
13 Oct 2015
Berlin

Melancolic, extravagant, dinamic, modern.  Berlin este un oraș care simbolizeaza secolul 20, un secol atins de istorie si, in acelasi timp, proiectat spre viitor. Efectul Berlin aprinde spațiul si pune … Continue reading Berlin

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

30 Oct 2013
Antico Ferro

Antico Ferro este o tencuiala decorativa de interior ce va permite sa dati peretilor efectele fascinante ale fierului invechit.

de Decora House
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

19 Oct 2015
Senso

Metalic, mat, texturat, catifelat: vopseaua decorativa Senso. Este mixul suprem al emotiilor contrastante. Un spatiu finisat cu vopseaua decorativa Senso ofera o experienta senzoriala autentica, mixul perfect intre materiale industriale … Continue reading Senso

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

Vopsea decorativa cu efect urban
13 Oct 2015
Istanbul

Generos, haotic, senzual si orbitor. Istanbul este podul dintre Est si Vest, un amestec convulsiv de aur si argint, prosperitate si praf de stele. Efectul Istanbul este expresia multipla a … Continue reading Istanbul

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

09 Mar 2012
Imperium

Imperium este o vopsea decorativa de interior definita de puternice efecte metalice care permit realizarea finisajelor de tip: foita de aur sau argint, metalizat, aurit si pulbere de aur.

de Decora House
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

Vopsea decorativa Brooklyn
13 Oct 2015
Brooklyn

  Atractia promiscuitatii, prohibitionism, culori ruginii, a doua revolutie industriala. Asa ai putea defini orasul Brooklyn. Povesti cat sa incapa intr-un secol stau ascunse sub podul faimos care uneste doua … Continue reading Brooklyn

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

MONTAJ SPECIALIZAT

Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!

TRANSPORT GRATUIT

Ai ales finisajele potrivite? Consultantul tău Decora House se va ocupa să ajungă la tine într-o condiție perfectă!

SERVICII COMPLETE

La Decora House beneficiezi de servicii complete de amenajări interioare: finisaje de interior și exterior și livrarea proiectului. Contactează consultantul tău pentru mai multe informații!

DESIGN DE INTERIOR

Am legat relații de lungă durată cu arhitecți și designeri de interior. Îi putem contacta oricând pentru materializarea proiectului tău.

DIVERSITATE AMBIENTALA

Avem sute de produse în portofoliu. De la tapet și vopsea decorativă la profile și placări de pereți neconvenționale. O vizită în showroom te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Cere Oferta

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Solicita catalogul de produs

   Am un proiect de amenajare interioara

   Sunt arhitect/designer de interior

   X

   Solicita catalogul
   “Redefineste-ti universul”

    Am un proiect de amenajare interioara

    X