Sidefat

Tendinte in moda amenajarilor interioare

SOLICITA CATALOGUL
“REDEFINESTE-TI UNIVERSUL”
Vopsea decorativă Ottocento
09 Apr 2012
Ottocento

Antico Velluto este o vopsea inovativa care reproduce efectul acoperirilor traditionale cu tesaturi de catifea, caracterizata de reflexii stralucitoare.

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

09 Apr 2012
Ardesia

Ardesia este o solutie inovativa pentru amenajari interioare. Aceasta tencuiala decorativa de interior reproduce efectul material al pietrei naturale.

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

Vopsea decorativa living
13 Oct 2015
Berlin

Melancolic, extravagant, dinamic, modern.  Berlin este un oraș care simbolizeaza secolul 20, un secol atins de istorie si, in acelasi timp, proiectat spre viitor. Efectul Berlin aprinde spațiul si pune … Continue reading Berlin

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

30 Oct 2013
Antico Ferro

Antico Ferro este o tencuiala decorativa de interior ce va permite sa dati peretilor efectele fascinante ale fierului invechit.

de Decora House
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

20 Jun 2012
Encanto

Encanto este o vopsea decorativă care prin accentele sale cromatice metalizate, prin simplitatea aplicării, prin nuanţele care au diverse efecte în funcţie de lumină ca şi cum peretele ar fi din catifea, întăreşte îmbinarea dintre tehnica antică şi produsul modern conferind mediului o încântătoare şi nepreţuită armonie greu de obţinut cu ajutorul vopselelor normale.

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

Vopsea decorativa Brooklyn
13 Oct 2015
Brooklyn

  Atractia promiscuitatii, prohibitionism, culori ruginii, a doua revolutie industriala. Asa ai putea defini orasul Brooklyn. Povesti cat sa incapa intr-un secol stau ascunse sub podul faimos care uneste doua … Continue reading Brooklyn

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

19 Oct 2015
Manhattan

Metropola unde toate trendurile se intersecteaza, farul modernitatii si oglinda avant-gardei creative. Efectul decorativ Manhattan incorporeaza luminozitatea grandioaselor ferestre din Soho, efervescenta vietii citadine si stilul celor mai ravnite penthouse-uri … Continue reading Manhattan

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

09 Apr 2012
Pallas

Pallas este o vopsea decorativă care se caracterizează prin reflecţii diferite în funcţie de intensitatea luminii.

de Decora House
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

19 Oct 2015
Fato

Magie, vise, puritate, renastere: Fato Peretii lustruiti cu vopseaua decorativa Fato seduc privitorul si innobileaza spatiul. Spatiul tau poate fi invaluit in aur, zahar, cupru, argint sau rubin. Sunt reflexiile … Continue reading Fato

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

MONTAJ SPECIALIZAT

Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!

TRANSPORT GRATUIT

Ai ales finisajele potrivite? Consultantul tău Decora House se va ocupa să ajungă la tine într-o condiție perfectă!

SERVICII COMPLETE

La Decora House beneficiezi de servicii complete de amenajări interioare: finisaje de interior și exterior și livrarea proiectului. Contactează consultantul tău pentru mai multe informații!

DESIGN DE INTERIOR

Am legat relații de lungă durată cu arhitecți și designeri de interior. Îi putem contacta oricând pentru materializarea proiectului tău.

DIVERSITATE AMBIENTALA

Avem sute de produse în portofoliu. De la tapet și vopsea decorativă la profile și placări de pereți neconvenționale. O vizită în showroom te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Cere Oferta

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Solicita catalogul de produs

   Am un proiect de amenajare interioara

   Sunt arhitect/designer de interior

   X

   Solicita catalogul
   “Redefineste-ti universul”

    Am un proiect de amenajare interioara

    X