Lucios

Tendinte in moda amenajarilor interioare

SOLICITA CATALOGUL
“REDEFINESTE-TI UNIVERSUL”
19 Oct 2015
Decor Stucco

Raffaello Decor Stucco este un efect decorativ de interior cu caracteristici extraordinare. Este evocata frumusetea si farmecul de stuc italian, clasic. In urma finisarii, vopseaua decorativa Raffaello Decor Stucco poate capata … Continue reading Decor Stucco

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

19 Oct 2015
Stucco Madreperlato

Este vopseaua decorativa cu cel mai intens efect perlat. Raffaello Madreperlato garanteaza permeabilitate maxima si realizeaza o difuzie naturala a umiditatii prin perete, evitandu-se formarea de mucegai si bacterii.

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

MONTAJ SPECIALIZAT

Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!

TRANSPORT GRATUIT

Ai ales finisajele potrivite? Consultantul tău Decora House se va ocupa să ajungă la tine într-o condiție perfectă!

SERVICII COMPLETE

La Decora House beneficiezi de servicii complete de amenajări interioare: finisaje de interior și exterior și livrarea proiectului. Contactează consultantul tău pentru mai multe informații!

DESIGN DE INTERIOR

Am legat relații de lungă durată cu arhitecți și designeri de interior. Îi putem contacta oricând pentru materializarea proiectului tău.

DIVERSITATE AMBIENTALA

Avem sute de produse în portofoliu. De la tapet și vopsea decorativă la profile și placări de pereți neconvenționale. O vizită în showroom te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Cere Oferta

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Solicita catalogul de produs

   Am un proiect de amenajare interioara

   Sunt arhitect/designer de interior

   X

   Solicita catalogul
   “Redefineste-ti universul”

    Am un proiect de amenajare interioara

    X