Tapet decorativ Serafina

Daca optezi pentru tapet decorativ Serafina, trebuie sa stii ca acesta este preferatul multora, datorita stilurilor sale vintage disponibile. In cazul in care faci parte din sfera celor care sunt pasionati de acest tip de design cu tendinte vintage, tapetul decorativ Serafina poate fi alegerea ideala!

[portfolio_slideshow]

Tendintele de actualitate readuc in atentie obiectele mostenite de la bunicii nostri sau cele cumparate de la targurile de anticariat, dar si mobilierul nou, creat cu atentie pentru a reda un aspect invechit. Astfel, obiectele decorative vechi din incapere parca prind viata, iar cele noi cu aspect patinat fabricat ajuta cu succes la crearea unei atmosfere extrem de relaxante.

Totodata, colectia de tapet decorativ Serafina cuprinde imprimeuri care confera acestui produs o nota traditionala, care sa se plieze perfect pe aceste elemente de design. Tapetul decorativ Serafina atinge o profunzime a culorii ce imbunatateste intreg aspectul decorativ al unei case, dezvoltand colectii distincte de modele de desen ce dateaza de secole. Acestea sunt inspirate din teme culturale aparte, ce manifesta o atractivitate sporita in randul marilor designeri de interior.

Daca acest tapet decorativ nu se incadreaza in sfera nevoilor tale, te invitam sa vizualizezi intreaga colectie de produse Decora House, cu un simplu click aici.Ai ceva de spus?

Fii primul care comenteaza acest articol


MONTAJ SPECIALIZAT

Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!

TRANSPORT GRATUIT

Ai ales finisajele potrivite? Consultantul tău Decora House se va ocupa să ajungă la tine într-o condiție perfectă!

SERVICII COMPLETE

La Decora House beneficiezi de servicii complete de amenajări interioare: finisaje de interior și exterior și livrarea proiectului. Contactează consultantul tău pentru mai multe informații!

DESIGN DE INTERIOR

Am legat relații de lungă durată cu arhitecți și designeri de interior. Îi putem contacta oricând pentru materializarea proiectului tău.

DIVERSITATE AMBIENTALA

Avem sute de produse în portofoliu. De la tapet și vopsea decorativă la profile și placări de pereți neconvenționale. O vizită în showroom te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Cere Oferta

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Solicita catalogul de produs

   Am un proiect de amenajare interioara

   Sunt arhitect/designer de interior

   X

   Solicita catalogul
   “Redefineste-ti universul”

    Am un proiect de amenajare interioara

    X