Tapet decorativ Pompeii

Roma antica in universul casei tale? Tot ce este posibil! Mai ales daca tapetul decorativ Pompeii este adus in contemporan. Nu ne place sa fim foarte nostalgici dupa vremuri apuse. Solutiile de amenajari interioare pe care le oferim sunt adaptate nevoilor cotidiene contemporane ale iubitorilor de frumos.

[portfolio_slideshow id=6858]

Recomandari Decora House – Cum alegem corect un tapet decorativ Pompeii?

Iti mai aduci aminte fatadele si coloane din filme ca Ben-Hur sau Gladiatorul? Toate elementele lor sunt acum personalizate in nenumarate variante de tapet decorativ Pompeii. Motivele verticale ale vechilor coloane romane sunt personificate in tapete decorative ca cele din galeria de mai sus. Le recomandam cu caldura pentru spatii care isi doresc inaltimi.

Stucaturile anticului oras sunt personificate fidel in majoritatea variantelor de tapet decorativ Pompeii. Fasii lungi de stucaturi pot imbraca un living de la un capat la celalalt.

Daca simplitatea este crezul tau, in gama de tapet decorativ Pompeii avem modele in culori abia schitate, specifice saloanelor romane antice. Sunt lipsite de incarcatura simbolisticii romane.

La fel ca tapetul decorativ Vintage, gama de tapet decorativ Pompeii este usor de incadrat intr-un stil. Iti reamintim ca Decora House ofera servicii integrate de amenajari interioare. Ca sa beneficieze de ele, completeaza formularul din partea dreapta si un consultant Decora House va lua legatura cu tine. In showroom-urile noastre poti afla mai multe de la consultantii nostri si despre serviciul de randari.

Consultanta de la Decora House

Sunt foarte multe tipuri de tapet decorativ in portofoliul nostru si pentru fiecare proiect ai peste 100 de posibilitati de combinare a lui. Asa ca nu o sa te lasam singur sa decizi, vom decide impreuna pas cu pas. Mai ales ca iti putem pune la dispozitia proiectului tau un specialist (arhitect sau designer de interior).Ai ceva de spus?

Fii primul care comenteaza acest articol


MONTAJ SPECIALIZAT

Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!

TRANSPORT GRATUIT

Ai ales finisajele potrivite? Consultantul tău Decora House se va ocupa să ajungă la tine într-o condiție perfectă!

SERVICII COMPLETE

La Decora House beneficiezi de servicii complete de amenajări interioare: finisaje de interior și exterior și livrarea proiectului. Contactează consultantul tău pentru mai multe informații!

DESIGN DE INTERIOR

Am legat relații de lungă durată cu arhitecți și designeri de interior. Îi putem contacta oricând pentru materializarea proiectului tău.

DIVERSITATE AMBIENTALA

Avem sute de produse în portofoliu. De la tapet și vopsea decorativă la profile și placări de pereți neconvenționale. O vizită în showroom te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Cere Oferta

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Solicita catalogul de produs

   Am un proiect de amenajare interioara

   Sunt arhitect/designer de interior

   X

   Solicita catalogul
   “Redefineste-ti universul”

    Am un proiect de amenajare interioara

    X