Tapet decorativ Platinum

Tapet decorativ Platinum – optiunea ideala pentru a crea atmosfera pe care ti-ai dorit-o. Poti alege cu incredere acest produs si vei obtine un design aerisit al intregii case. Datorita texturii fine si a imbinarii de cuvinte cu motive florale si damascuri, acest model de tapet decorativ se poate plia perfect cu nevoile tale decorative. Este un element cheie ce poate oferi o noua atmosfera, mult mai relaxanta si boema.

[portfolio_slideshow]

Tapet decorativ Platinum: modernizarea traditionalului

Acest tapetul decorativ Platinum cuprinde o varietate de modele de imagini de fundal a tesaturilor din damasc clasic, manuscrise si imprimeuri florale ce constituie factorul esential in modernizarea traditionalului. Acest tapet decorativ include o multitudine de siruri, caracterizate prin caractere reale avand ca scop adaugarea textuilor mari, florale si damascuri de imprimare.

Aspectul artizanat al acestei game ce surprinde esentia artisticului ofera detalii precise, asemenea unui tablou fotografic copiat. Acest lucru se poate vedea prin neregulariltatile ce ies in evidenta la prima vedere, dar care sporesc frumusetea intregului produs. Este un produs pe care il puteti achizitiona cu incredere si care va va ajuta sa dati o nota personala intregii case.

In cazul in care te intereseaza mai multe modele de tapete decorative, poti vizualiza intreaga colectie Decora House, accesand urmatorul link.Ai ceva de spus?

Fii primul care comenteaza acest articol


MONTAJ SPECIALIZAT

Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!

TRANSPORT GRATUIT

Ai ales finisajele potrivite? Consultantul tău Decora House se va ocupa să ajungă la tine într-o condiție perfectă!

SERVICII COMPLETE

La Decora House beneficiezi de servicii complete de amenajări interioare: finisaje de interior și exterior și livrarea proiectului. Contactează consultantul tău pentru mai multe informații!

DESIGN DE INTERIOR

Am legat relații de lungă durată cu arhitecți și designeri de interior. Îi putem contacta oricând pentru materializarea proiectului tău.

DIVERSITATE AMBIENTALA

Avem sute de produse în portofoliu. De la tapet și vopsea decorativă la profile și placări de pereți neconvenționale. O vizită în showroom te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Cere Oferta

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Solicita catalogul de produs

   Am un proiect de amenajare interioara

   Sunt arhitect/designer de interior

   X

   Solicita catalogul
   “Redefineste-ti universul”

    Am un proiect de amenajare interioara

    X