Tapet decorativ Monaco

Atentie, la Decora House gasesti tapet decorativ Monaco! 28 degrees a l’ombre, cum spunea Jean-Francois Maurice. Nu pentru ca s-a facut subit cald. Dar chiar pare desprins din decorurile interioare ale caselor locuitorilor micului principat.

Designerii Wallquest au avut ca sursa de reper orasul Monaco. Tot ceea ce reprezinta Monaco, a fost materializat folosind o gama larga de tehnici, inclusiv serigrafie. Efortul designerilor este cu atat mai demn de laudat, cu cat s-au folosit materiale ecologice Monaco si niciun compromis de design nu a fost facut.

Motivul principal al colectiei este unul floral, de provenienta regala, portretizat in nenumarate variante si alaturari. Initial, aparut in Franta in secolul al XVII-lea, a suferit foarte multe modificari datorita comertului intre occident si orient aflat in plina (re)cunoastere in acel moment. Astazi, motivul principal al colectiei de tapet decorativ Monaco este o fuziune intre cele doua lumi: occidentala si orientala.

[portfolio_slideshow]

Recomandari Decora House – Cum alegem corect un tapet decorativ Monaco?

Este potrivit pentru living-uri, camere de oaspeti si anticamere foarte generoase ca spatii.

Se foloseste impreuna cu mobila unicat si articole de designer. Nu este obligatoriu ca mobila si obiectele sa respecte aceeasi linie. Poate merge atat cu stiluri din categoria minimalist, cat si cu cele clasice, victoriene, provencale, orientale.

Motivul floral al colectiei poate sa fie reliefat in tapetul decorativ, asa ca abundenta de culori in restul elementelor ce compun spatiul tau nu este recomandata.

Consultanta de la Decora House

Sunt foarte multe tipuri de tapet decorativ in portofoliul nostru si pentru fiecare proiect ai peste 100 de posibilitati de combinare a lui. Asa ca nu o sa te lasam singur sa decizi, vom decide impreuna pas cu pas. Mai ales ca iti putem pune la dispozitia proiectului tau un specialist (arhitect sau designer de interior).

 Ai ceva de spus?

Fii primul care comenteaza acest articol


MONTAJ SPECIALIZAT

Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!

TRANSPORT GRATUIT

Ai ales finisajele potrivite? Consultantul tău Decora House se va ocupa să ajungă la tine într-o condiție perfectă!

SERVICII COMPLETE

La Decora House beneficiezi de servicii complete de amenajări interioare: finisaje de interior și exterior și livrarea proiectului. Contactează consultantul tău pentru mai multe informații!

DESIGN DE INTERIOR

Am legat relații de lungă durată cu arhitecți și designeri de interior. Îi putem contacta oricând pentru materializarea proiectului tău.

DIVERSITATE AMBIENTALA

Avem sute de produse în portofoliu. De la tapet și vopsea decorativă la profile și placări de pereți neconvenționale. O vizită în showroom te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Cere Oferta

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Solicita catalogul de produs

   Am un proiect de amenajare interioara

   Sunt arhitect/designer de interior

   X

   Solicita catalogul
   “Redefineste-ti universul”

    Am un proiect de amenajare interioara

    X