Tapet decorativ Kashmir

Damascul la tine acasa cu tapetul decorativ Kashmir

Tapetul decorativ Kashmir te transpune intr-o stare mentala de relaxare orientala. Cu motive care amintesc de Damasc, Drumul Matasii, Vechiul Orient, tapetul decorativ Kashmir iti imbraca locuinta intr-un aer de vacanta. Dupa experienta pe care o ofera tapetul decorativ Kashmir iti vei dori sa vezi cu proprii tai ochi macar Cappadocia. Reamenajarea locuintei este la un click distanta de pagina noastra de contact.

[portfolio_slideshow id=5666]

Recomandari Decora House – Cum alegem corect un model de tapet decorativ din gama Kashmir?

Toata gama de tapet decorativ Kashmir are motive predominant orientale: fie modele florale stilizate (in special trandafiri sau contururi de trandafiri in diverse ipostaze), fie contururi de pietre pretioase stilizate (exemplu: diamante) sau dungi verticale in culori sidefate. Majoritatea motivelor sunt sidefate. Am situatii in care am putut sa imbinam foarte placut doua stiluri diferite de tapet decorativ din gama Kashmir. Pentru astfel de situatii am lucrat cu arhitecti sau designeri de interior. Putem lucra cu ei si pentru proiectul tau.

Un model de tapet decorativ din gama Kashmir nu este unul incarcat, in ciuda provenientei orientale. Odata ce ai optat pentru acesta, optiunea te obliga sa faci si altfel de schimbari in casa. Exemplu: este recomandat ca pardoseala sa fie din lemn (dusumea sau masiv). Nu neaparat de esente orientale, insa nu se preteaza la un parchet laminat (fie el si de clasa superioara_.

Consultanta de la Decora House

Sunt foarte multe tipuri de tapet decorativ in portofoliul nostru si pentru fiecare proiect ai peste 100 de posibilitati de combinare a lui. Asa ca nu o sa te lasam singur sa decizi, vom decide impreuna pas cu pas. In functie de complexitatea proiectului tau de amenajare interioara putem apela la un specialist (arhitect sau designer de interior). O coloaborare cu noi iti asigura toata paleta de servicii auxiliare (exemplu: montajul parchetului).Ai ceva de spus?

Fii primul care comenteaza acest articol


MONTAJ SPECIALIZAT

Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!

TRANSPORT GRATUIT

Ai ales finisajele potrivite? Consultantul tău Decora House se va ocupa să ajungă la tine într-o condiție perfectă!

SERVICII COMPLETE

La Decora House beneficiezi de servicii complete de amenajări interioare: finisaje de interior și exterior și livrarea proiectului. Contactează consultantul tău pentru mai multe informații!

DESIGN DE INTERIOR

Am legat relații de lungă durată cu arhitecți și designeri de interior. Îi putem contacta oricând pentru materializarea proiectului tău.

DIVERSITATE AMBIENTALA

Avem sute de produse în portofoliu. De la tapet și vopsea decorativă la profile și placări de pereți neconvenționale. O vizită în showroom te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Cere Oferta

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Solicita catalogul de produs

   Am un proiect de amenajare interioara

   Sunt arhitect/designer de interior

   X

   Solicita catalogul
   “Redefineste-ti universul”

    Am un proiect de amenajare interioara

    X