Rossini

Pentru cei care vor sa aiba parte de un design unic si de efect, tapetul decorativ Rossini este alegerea perfecta. Datorita structurii sale cu motive in relief, acesta ofera un impact vizual puternic, efectul fiind unul dinamic.

Colectia de tapet decorativ Rossini este o colectie foarte apreciata ce imbina eleganta formelor florare cu fundalul puternic realizat din culori metalizate. Caracterizat de elegante desene botanice si de designul clasic al Damascului, tapetul cu insertie de catifea Rossini va ajuta sa dati stil si eleganta spatiului.

Luciul metalic al fundalului pune foarte bine in evidenta formele de catifea, dand in acelasi timp luminozitate spatiului si fundaluri umbrite. Desene luxuriante, frunzis, culori vibrante si decalarea florala abunda in colectia contemporana de tapet decorativ de lux Verona. Siluetele inovatoare de materiale, efectele de stralucire si tehnicile duble de culoare adauga un impact suplimentar.

[portfolio_slideshow]Ai ceva de spus?

Fii primul care comenteaza acest articol


MONTAJ SPECIALIZAT

Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!

TRANSPORT GRATUIT

Ai ales finisajele potrivite? Consultantul tău Decora House se va ocupa să ajungă la tine într-o condiție perfectă!

SERVICII COMPLETE

La Decora House beneficiezi de servicii complete de amenajări interioare: finisaje de interior și exterior și livrarea proiectului. Contactează consultantul tău pentru mai multe informații!

DESIGN DE INTERIOR

Am legat relații de lungă durată cu arhitecți și designeri de interior. Îi putem contacta oricând pentru materializarea proiectului tău.

DIVERSITATE AMBIENTALA

Avem sute de produse în portofoliu. De la tapet și vopsea decorativă la profile și placări de pereți neconvenționale. O vizită în showroom te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Cere Oferta

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Solicita catalogul de produs

   Am un proiect de amenajare interioara

   Sunt arhitect/designer de interior

   X

   Solicita catalogul
   “Redefineste-ti universul”

    Am un proiect de amenajare interioara

    X