Tapet decorativ Sutton Place

1953, Sutton Place, New York. Marilyn Monroe se pregateste sa termine de filmat ultimele cadre din filmul ”How to Marry a Millionaire”.

1976, Sutton Place, New York. Robert de Niro traverseaza cartierul pentru inca o lunga noapte de taximetrie a personajului Travis Bickle din ”Taxi Driver” de Martin Scrosese.

Sirul povestilor filmate in Sutton Place ar putea continua cu ”Manhattan” de Woody Allen, ”Scarface” cu Al Pacino sau ”Wall-street” al lui Oliver Stone.

Tapetul decorativ Sutton Place aduce putin din povestile hollywoodiene, putin din atmosfera anilor ’50, ’60, ’70 si din nostalgia optzecilor. Imprimeurile sunt foarte variate: de la floral la geometric si combinatii intre acestea. Asa ca nu mi se pare deloc gresit daca l-am denumi, intre noi, tapet american.

[portfolio_slideshow id=7019]

Câteva recomandari pas cu pas de la Decora House – Tapetul decorativ Sutton Place in universul tau

Fie ca vorbim de imprimeu floral sau imprimeu geometric, toate culorile sunt intense. Este genul de tapet decorativ cu care iti imbraci spatiul de la un capat la celalalt.

Imprimeurile florale cu diferite culori sunt potrivite pentru dormitoare. Chiar daca vorbim de dormitoare mai putin generoase ca si spatiu. In galeria de mai sus poti observa un dormitor cu influente baroce, cel cu mobila alba, perdele aurii si parchet tip dusumea pe jos. Este imbracat intr-un astfel de tapet Sutton Place. Nu pare un dormitor generos ca spatiu, dar imprimeurile florale pe nuante de alb si luminozitatea camerei il fac atât de placut ochiului, incat nici nu mai este nevoie sa tii cont de spatiu. Un astfel de efect il poti obtine cu un tapet decorativ Sutton Place.

Pentru fanii stilului mai minimalist, tapetul decorativ Sutton Place nu este tocmai potrivit. Lor le recomandăm una dintre variantele gamei tapetului decorativ Mood Living.

Desi nu iti creeaza o stare de ameteala, tapetul decorativ Sutton Place are o incarcatura vizuala puternica. La care adaugam stilul usor romantat. Elemente care nu il fac potrivit pentru holuri sau pentru băi.

Consultanta de la Decora House

Unul dintre serviciile oferite de noi este cel de consultanta. Sunt foarte multe tipuri de tapet decorativ in portofoliul nostru si pentru fiecare proiect ai peste 100 de posibilitati de combinare a lui. Asa ca nu o sa te lasam singur sa decizi, vom decide impreuna pas cu pas.Ai ceva de spus?

Fii primul care comenteaza acest articol


MONTAJ SPECIALIZAT

Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!

TRANSPORT GRATUIT

Ai ales finisajele potrivite? Consultantul tău Decora House se va ocupa să ajungă la tine într-o condiție perfectă!

SERVICII COMPLETE

La Decora House beneficiezi de servicii complete de amenajări interioare: finisaje de interior și exterior și livrarea proiectului. Contactează consultantul tău pentru mai multe informații!

DESIGN DE INTERIOR

Am legat relații de lungă durată cu arhitecți și designeri de interior. Îi putem contacta oricând pentru materializarea proiectului tău.

DIVERSITATE AMBIENTALA

Avem sute de produse în portofoliu. De la tapet și vopsea decorativă la profile și placări de pereți neconvenționale. O vizită în showroom te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Cere Oferta

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Solicita catalogul de produs

   Am un proiect de amenajare interioara

   Sunt arhitect/designer de interior

   X

   Solicita catalogul
   “Redefineste-ti universul”

    Am un proiect de amenajare interioara

    X