Tapet decorativ pentru dormitor – Verona

Am terminat cu living-ul! Ce tapet decorativ pentru dormitor alegem?

Totul porneste de la preferinte. Vrei un tapet decorativ pentru dormitor cu insertii de catifea? Unul usor satinat? Dar sa fie si usor de intretinut? Despre modelele de tapet decorativ pentru dormitor din gama Verona se spune ca bifeaza toate cele 3 caracteristici: insertii de catifea, usor satinat si usor de intretinut.

[portfolio_slideshow]

Recomandari Decora House – De ce sa alegi un model de tapet decorativ pentru dormitor din gama Verona?

Insertiile de catifea dau un aer intim incaperii. Catifeaua in sine iti induce o stare de confort.

Modelul inserat este suficient de bine evidentiat incat sa nu fie nevoie sa imbraci toata camera. Alegerea de a folosi un tapet decorativ pentru dormitor nu presupune ca trebuie imbracati toti peretii incaperii. Consultantul tau Decora House poate sa vina cu idei pentru orice varianta de spatiu!

Consultanta de la Decora House

Unul dintre serviciile oferite de noi este cel de consultanta. Sunt foarte multe tipuri de tapet decorativ in portofoliul nostru si pentru fiecare proiect ai peste 100 de posibilitati de combinare a lui. Asa ca nu o sa te lasam singur sa decizi, vom decide impreuna pas cu pas. De asemenea, trebuie sa stii ca noi oferim si serviciul de montaj tapet. Odata ce ai ales ceea ce iti doresti, ne vom ocupa de tot, de la livrare la montaj.Ai ceva de spus?

Fii primul care comenteaza acest articol


MONTAJ SPECIALIZAT

Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!

TRANSPORT GRATUIT

Ai ales finisajele potrivite? Consultantul tău Decora House se va ocupa să ajungă la tine într-o condiție perfectă!

SERVICII COMPLETE

La Decora House beneficiezi de servicii complete de amenajări interioare: finisaje de interior și exterior și livrarea proiectului. Contactează consultantul tău pentru mai multe informații!

DESIGN DE INTERIOR

Am legat relații de lungă durată cu arhitecți și designeri de interior. Îi putem contacta oricând pentru materializarea proiectului tău.

DIVERSITATE AMBIENTALA

Avem sute de produse în portofoliu. De la tapet și vopsea decorativă la profile și placări de pereți neconvenționale. O vizită în showroom te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Cere Oferta

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Solicita catalogul de produs

   Am un proiect de amenajare interioara

   Sunt arhitect/designer de interior

   X

   Solicita catalogul
   “Redefineste-ti universul”

    Am un proiect de amenajare interioara

    X