Document

Colectia de tapet decorativ Document importalizeaza detalii glorioase ale unor vremuri demult apuse. Fie poti avea in coltul tau interior, atmosfera unui salon parizian de curte, fie nostalgii de cabinete de lucru ale unor artisti (poeti, dramaturgi, pictori). Alte modele ale colectiei de tapet decorativ Document te indeamna pur si simplu la reflexie.

Tapet decorativ Document – galeria cu poze a colectiei:

Proiecte de amenajari interioare – Decora House

Nu avem limite in intelegerea nevoilor unui spatiu care se doreste reamenajat. Ne-am implicat atat in proiecte de amenajari interioare din industria de ospitalitate (ex: Hotel Ramada, Hotel Boutique, Hotel Bucuresti), cat si in proiecte rezidentiale individuale (cateva exemple:Apartament Casa Radio, Apartament stil mediteranean, Apartament Bacau) sau ansambluri (ex: Amber Gardens) si in reamenajarea spatiilor de evenimente (ex: Reyna Events). In afara de comercializare de produse destinate amenajarilor interioare (ex: colectia de tapet decorativ Document), am dezvoltat o gama intreaga de servicii auxiliare pe care le putem pune la dispozitia specialistilor si a clientilor nostri.Ai ceva de spus?

Fii primul care comenteaza acest articol


MONTAJ SPECIALIZAT

Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!

TRANSPORT GRATUIT

Ai ales finisajele potrivite? Consultantul tău Decora House se va ocupa să ajungă la tine într-o condiție perfectă!

SERVICII COMPLETE

La Decora House beneficiezi de servicii complete de amenajări interioare: finisaje de interior și exterior și livrarea proiectului. Contactează consultantul tău pentru mai multe informații!

DESIGN DE INTERIOR

Am legat relații de lungă durată cu arhitecți și designeri de interior. Îi putem contacta oricând pentru materializarea proiectului tău.

DIVERSITATE AMBIENTALA

Avem sute de produse în portofoliu. De la tapet și vopsea decorativă la profile și placări de pereți neconvenționale. O vizită în showroom te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Cere Oferta

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Solicita catalogul de produs

   Am un proiect de amenajare interioara

   Sunt arhitect/designer de interior

   X

   Solicita catalogul
   “Redefineste-ti universul”

    Am un proiect de amenajare interioara

    X