Servicii

Servicii care se pliaza perfect pe nevoile tale in materie de reamenajare.

Transport gratuit

Pentru toate produsele Decora House asiguram transport gratuit. Ai ales finisajele potrivite proiectului tau de (re)amenanjare interioara? Consultantul tau Decora House se va ocupa sa ajunga la tine intr-o conditie perfecta!


Cei mai buni consultanti de pe piata

Consultantii nu sunt oameni de vanzari, sunt specialisti care iti recomanda produsele in functie de spatiul pe care vrei sa il (re)amenajezi si care sunt capabili sa lucreze atat cu clientul final, cat si cu specialistul. Vom parcurge impreuna urmatoarele etape: identificarea nevoilor spatiului care trebuie (re)amenajat, alegerea produselor potrivite proiectului tau, ofertarea produselor si livrarea lor la adresa dorita.


Montaj specializat

Pe langa valoarea superioara a produselor, montajul este un elementul definitoriu in finalizarea de calitate a unei lucrari de aceea colaboram cu parteneri specializati in montajul produselor noastre, acestia cunoscand in detaliu atat specificatiile tehnice, cat procedurile de montaj. Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!Amenajari interioare cu produse Decora House

MONTAJ SPECIALIZAT

Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!

TRANSPORT GRATUIT

Ai ales finisajele potrivite? Consultantul tău Decora House se va ocupa să ajungă la tine într-o condiție perfectă!

SERVICII COMPLETE

La Decora House beneficiezi de servicii complete de amenajări interioare: finisaje de interior și exterior și livrarea proiectului. Contactează consultantul tău pentru mai multe informații!

DESIGN DE INTERIOR

Am legat relații de lungă durată cu arhitecți și designeri de interior. Îi putem contacta oricând pentru materializarea proiectului tău.

DIVERSITATE AMBIENTALA

Avem sute de produse în portofoliu. De la tapet și vopsea decorativă la profile și placări de pereți neconvenționale. O vizită în showroom te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Cere Oferta

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Solicita catalogul de produs

   Am un proiect de amenajare interioara

   Sunt arhitect/designer de interior

   X

   Solicita catalogul
   “Redefineste-ti universul”

    Am un proiect de amenajare interioara

    X