Referinte

Tendinte in moda amenajarilor interioare

SOLICITA CATALOGUL
“REDEFINESTE-TI UNIVERSUL”
14 May 2012
Anita I

Sunt proprietara unui restaurant in Ploiesti si pot zice ca am mai folosit profile de tavan si vopsele decorative pentru stilul clasic al nostru insa calitatea era una slaba fiind … Continue reading Anita I

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

14 May 2012
George Catalin J

Nefiind la prima lucrare pot zice ca am ceva experienta pe santier insa nu de fiecare data am fost multumit de produse si mai ales de montatori. V-am cunoscut la … Continue reading George Catalin J

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

14 May 2012
Margareta L

Am lucrat foarte bine cu Decora House pentru apartamentul meu si sunt foarte multumita de efectele decorative ale peretilor, cu siguranta va voi recomanda si prietenilor mei.

de
AFLA MAI MULT
Comenteaza (0)

MONTAJ SPECIALIZAT

Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!

TRANSPORT GRATUIT

Ai ales finisajele potrivite? Consultantul tău Decora House se va ocupa să ajungă la tine într-o condiție perfectă!

SERVICII COMPLETE

La Decora House beneficiezi de servicii complete de amenajări interioare: finisaje de interior și exterior și livrarea proiectului. Contactează consultantul tău pentru mai multe informații!

DESIGN DE INTERIOR

Am legat relații de lungă durată cu arhitecți și designeri de interior. Îi putem contacta oricând pentru materializarea proiectului tău.

DIVERSITATE AMBIENTALA

Avem sute de produse în portofoliu. De la tapet și vopsea decorativă la profile și placări de pereți neconvenționale. O vizită în showroom te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Cere Oferta

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Solicita catalogul de produs

   Am un proiect de amenajare interioara

   Sunt arhitect/designer de interior

   X

   Solicita catalogul
   “Redefineste-ti universul”

    Am un proiect de amenajare interioara

    X