Modalitate de aplicare 3D

Pentru a veni in sprijinul vostru, Decora House a realizat o modalitate de aplicare in 3D a unui profil exterior decorativ. Pe viitor, in aceasta sectiune vom reveni si cu alte exemple tot printr-o modalitate de aplicare 3D.

Modalitate de aplicare 3D – pasi in aplicarea unui profil decorativ de exterior:

Proiecte de amenajari interioare – Decora House

Pentru a va usura luarea unei decizii si pentru a gasi impreuna cele mai bune optiuni, Decora House ofera proiectare virtuala pentru viitoarele dumneavoastra lucrari. Randarile 3D reprezinta unul dintre serviciile noastre auxiliare pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului impreuna cu specialisti (arhitecti, designeri de interior). Alte servicii oferite de noi: consiliere in alegerea produselor, proiectare/randare, montaj si garantie. Specialistii cu care lucram pentru montajul produselor noastre, cunosc in detaliu atat specificatiile tehnice, cat si procedurile de montaj. In sectiunea de Portofoliu veti putea regasi lucrarile noastre de referinta in domeniul amenajarilor interioare si exterioare: de la ansambluri rezidentiale la hoteluri si diverse locuinte.



Ai ceva de spus?

Fii primul care comenteaza acest articol


MONTAJ SPECIALIZAT

Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!

TRANSPORT GRATUIT

Ai ales finisajele potrivite? Consultantul tău Decora House se va ocupa să ajungă la tine într-o condiție perfectă!

SERVICII COMPLETE

La Decora House beneficiezi de servicii complete de amenajări interioare: finisaje de interior și exterior și livrarea proiectului. Contactează consultantul tău pentru mai multe informații!

DESIGN DE INTERIOR

Am legat relații de lungă durată cu arhitecți și designeri de interior. Îi putem contacta oricând pentru materializarea proiectului tău.

DIVERSITATE AMBIENTALA

Avem sute de produse în portofoliu. De la tapet și vopsea decorativă la profile și placări de pereți neconvenționale. O vizită în showroom te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Cere Oferta

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Solicita catalogul de produs

   Am un proiect de amenajare interioara

   Sunt arhitect/designer de interior

   X

   Solicita catalogul
   “Redefineste-ti universul”

    Am un proiect de amenajare interioara

    X