Plinte si Brauri

Plinte

La Decora House ai plinte decorative care sunt utilizate cu succes pentru a realiza delimitarea peretelui de pardoseala creand un design special, prin sublinierea locului ales si punerea in evidenta a materialelor folosite. Aceste pot fi folosite atat pe perete ( vopsea decorativa, tapet decorativ etc), cat si pe pardoseala (fie ca este vorba despre parchet, mocheta, gresie sau oricare alt material utilizat in designul cladirii).

Plinte decorative si rolul lor

Rolul acestor plinte este de a accentua cu succes motivele designului ales in amenajari interioare si de a oferi o atmosfera placuta si relaxanta a intregii case.

[portfolio_slideshow]

Brauri

Aceste brauri sunt realizate dintr-un material rezistent – polimer dur, ceea ce inseamna ca prezinta o rezistenta foarte ridicata la lovituri. Acestea pot fi vopsite in orice culoare dorita (de la culoarea standard sau culori foarte colorate si pana la nuante de alb sau chiar alb simplu). Un rol important in ceea ce priveste braurile este ca acestea pot ascunde cu finete cablurile inestetice din incapere, se monteaza foarte rapid si sunt usor de executat. Toate acestea sunt principalele avantaje ale acestor produse.

Daca sunteti interesati si de alte produse in materie de decoratiuni interioare, puteti accesa toata gama Decora House, cu un simplu click aici.Ai ceva de spus?

Fii primul care comenteaza acest articol


MONTAJ SPECIALIZAT

Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!

TRANSPORT GRATUIT

Ai ales finisajele potrivite? Consultantul tău Decora House se va ocupa să ajungă la tine într-o condiție perfectă!

SERVICII COMPLETE

La Decora House beneficiezi de servicii complete de amenajări interioare: finisaje de interior și exterior și livrarea proiectului. Contactează consultantul tău pentru mai multe informații!

DESIGN DE INTERIOR

Am legat relații de lungă durată cu arhitecți și designeri de interior. Îi putem contacta oricând pentru materializarea proiectului tău.

DIVERSITATE AMBIENTALA

Avem sute de produse în portofoliu. De la tapet și vopsea decorativă la profile și placări de pereți neconvenționale. O vizită în showroom te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Cere Oferta

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Solicita catalogul de produs

   Am un proiect de amenajare interioara

   Sunt arhitect/designer de interior

   X

   Solicita catalogul
   “Redefineste-ti universul”

    Am un proiect de amenajare interioara

    X