Amenajare cu efect decorativ Ottocento – Apartament Nerva Traian

Colaborare Avantgard Design Studio

Colaborare Avantgard Design Studio

Sub coordonarea designerilor Simona Bonea si Bogdan Apostoiu de la Avantgard Design Studio spatiul de 64 mp al apartamentului din zona Nerva Traian, Bucuresti a capatat personalitate, a devenit casa care spune o poveste celor care-i trec pragul. Designerii au ales si vopsea decorativa Ottocento de la Decora House.

SOLICITA CATALOGUL
“REDEFINESTE-TI UNIVERSUL”

Sub coordonarea designerilor Simona Bonea si Bogdan Apostoiu de la Avantgard Design Studio spatiul de 64 mp al apartamentului din zona Nerva Traian, Bucuresti a capatat personalitate, a devenit casa care spune o poveste celor care-i trec pragul. Ne-am bucurat sa aflam ca pentru crearea unei atmosfere intime si sofisticate, designerii au ales solutiile Decora House (vopsea decorativa Ottocento).

Pentru amenajarea acestui apartament,  specialistii Avantgard Design Studio au ales un design elegant obtinut prin combinarea atenta a designului interior modernist cu elemente de decor clasic, dar si prin combinarea unor culori tari care sa dea greutate, adancime spatiului.

Efect decorativ Ottocento – Mod de aplicare

Ottocento este o vopsea decorativa inovativa a carei caracteristici principale este de a reproduce efectul catifelei, in functie de unghiul luminii reflectate. Aplicata cu creativitate, aceasta vopsea este in masura sa creeze efecte impresionante, dand posibilitatea unor inventii cromatice exceptionale. Desi a fost conceputa initial pentru a fi utilizata la decorarea interioarelor clasice sau a edificiile istorice, vopseaua decorativa Ottocento isi gaseste o exprimare magnifica in spatiile moderne.

In ceea ce priveste modalitatea de aplicare a acestei vopsele trebuie sa luati in considerare urmatoarele aspecte:

– Curatarea suprafetei ce urmeaza a fi decorata prin indepartarea materialelor necompacte sau a eventualelor parti ce se pot desprinde sau exfolia;

– Nivelarea suprafetei folosind produse si solutii special;

– Aplicarea vopselei decorative cu spatula, pensula sau trafaletul in functie de efectul visual dorit ( Efect Antic, Efect Imperial, Efect de tapiterie);

– Evitarea excesului de produs pentru a mentine o proiectare omogena.

Datorita variantelor multiple de aplicare si finisare este posibila obtinerea de efecte diverse potrivite pentru orice tip de ambient. Insa pentru a obtine efectul dorit va recomandam sa apelati la un specialist care cunoaste in detaliu  atat specificatiile tehnice ale produsului, cat procedurile de aplicare si finisare. Pentru a va usura luarea deciziei si a gasi impreuna cele mai bune optiuni, Echipa Decora House este pregatita sa va ofere asistenta in alegerea produselor, proiectare/randare, montaj si garantie.

Daca aveti intrebari legate de acest produs, va rugam sa ne contactati.

De ce sa folosim vopsea decorativa Ottocento?

Vopseaua decorativa are un nivel redus de miros, nu este inflamabila, este usor de utilizat si nu polueaza mediul.

Ottocento este un produs de acoperire care permite evaporarea naturala a apei din suport datorita gradului mare de permeabilitate a vaporilor de apa. Comparativ cu folosirea tesaturilor, vopseaua garanteaza: igiena mai buna, lavabilitate, permeabilitate la vapori, durabilitate, intretinere usoara.Ai ceva de spus?

Fii primul care comenteaza acest articol


MONTAJ SPECIALIZAT

Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!

TRANSPORT GRATUIT

Ai ales finisajele potrivite? Consultantul tău Decora House se va ocupa să ajungă la tine într-o condiție perfectă!

SERVICII COMPLETE

La Decora House beneficiezi de servicii complete de amenajări interioare: finisaje de interior și exterior și livrarea proiectului. Contactează consultantul tău pentru mai multe informații!

DESIGN DE INTERIOR

Am legat relații de lungă durată cu arhitecți și designeri de interior. Îi putem contacta oricând pentru materializarea proiectului tău.

DIVERSITATE AMBIENTALA

Avem sute de produse în portofoliu. De la tapet și vopsea decorativă la profile și placări de pereți neconvenționale. O vizită în showroom te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Cere Oferta

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Solicita catalogul de produs

   Am un proiect de amenajare interioara

   Sunt arhitect/designer de interior

   X

   Solicita catalogul
   “Redefineste-ti universul”

    Am un proiect de amenajare interioara


    X