Vopsele Decorative

Decora House prezinta solutii complete pentru finisaje interioare si exterioare atat pentru spatiile rezidentiale, cat si pentru cele comerciale. Alaturi de produsele noastre profesionale – vopsele decorative, profile, tapet, textile – venim in sprijinul dumneavoastra si cu servicii de consiliere si montaj profesional.
Cu interioarele realizate folosind efectele decorative, putem transmite emotiile cele mai vibrante, trairi complexe ale propriei personalitati, sau putem crea o atmosfera specifica, individuala si rafinata.
Folosind efectele decorative putem iesi din tiparele unui design banal, anost sau doar lipsit de expresie si ne putem exprima prin posibilitati nelimitate de decor prin structuri, culori sau tipuri de realizare.
De cele mai multe ori, atunci cand ne amenajam locuinta simtim nevoia de a crea un spatiu primitor, intim si special. Decoratiunile interioare pentru suprafetele murale, ne ajuta sa ne personalizam locuinta, sa dam viata spatiului interior.
Decoratiunile pentru peretii interiori, cum sunt efectele decorative prezinta multiple avantaje, atat de natura estetica cat si tehnica. Efectele decorative reflecta lumina intr-un mod placut, peretele parand sa aiba diferite texturi, in functie de unghiul din care este privit.Ai ceva de spus?

Fii primul care comenteaza acest articol


MONTAJ SPECIALIZAT

Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!

TRANSPORT GRATUIT

Ai ales finisajele potrivite? Consultantul tău Decora House se va ocupa să ajungă la tine într-o condiție perfectă!

SERVICII COMPLETE

La Decora House beneficiezi de servicii complete de amenajări interioare: finisaje de interior și exterior și livrarea proiectului. Contactează consultantul tău pentru mai multe informații!

DESIGN DE INTERIOR

Am legat relații de lungă durată cu arhitecți și designeri de interior. Îi putem contacta oricând pentru materializarea proiectului tău.

DIVERSITATE AMBIENTALA

Avem sute de produse în portofoliu. De la tapet și vopsea decorativă la profile și placări de pereți neconvenționale. O vizită în showroom te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Cere Oferta

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Solicita catalogul de produs

   Am un proiect de amenajare interioara

   Sunt arhitect/designer de interior

   X

   Solicita catalogul
   “Redefineste-ti universul”

    Am un proiect de amenajare interioara

    X