INOVATII

Rasina epoxidica

Podea calda, perfect neteda, zeci de ani de rezistenta.

De ce sa folosim rasina epoxidica?

Stiai ca daca se intampla sa lasi robinetul deschis cand esti plecat de acasa, e posibil sa eviti o inundatie? Bineinteles, cand ai podele placate cu rasini epoxidice, un material de o hidroizolatie extraordinara! Apa nu patrunde in podea si nici nu ii modifica aspectul. Pardoselile finisate cu vopsea din rasini epoxidice autonivelante sunt mai calde decat cele placate cu gresie, piatra decorativa, marmura sau granit.  Perfect neteda, fara niciun fel de imbinari, pardoseala nu devine un mediu propice dezvoltarii microbilor si bacteriilor.

Cateva cuvinte despre rolul estetic? Poti sa ”calci in picioare” un Rembrandt in fiecare dimineata. Este printre putinele materiale decorative de interior care merge in toata casa. Singurul dezavantaj intervine in situatia unei proaste executii. Sunt reguli precise care trebuie respectate pentru a nu obtine o suprafata cu denivelari si imperfectiuni, iar inlocuirea unei placari cu o alta va fi foarte dificila.Ai ceva de spus?

Fii primul care comenteaza acest articol


MONTAJ SPECIALIZAT

Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!

TRANSPORT GRATUIT

Ai ales finisajele potrivite? Consultantul tău Decora House se va ocupa să ajungă la tine într-o condiție perfectă!

SERVICII COMPLETE

La Decora House beneficiezi de servicii complete de amenajări interioare: finisaje de interior și exterior și livrarea proiectului. Contactează consultantul tău pentru mai multe informații!

DESIGN DE INTERIOR

Am legat relații de lungă durată cu arhitecți și designeri de interior. Îi putem contacta oricând pentru materializarea proiectului tău.

DIVERSITATE AMBIENTALA

Avem sute de produse în portofoliu. De la tapet și vopsea decorativă la profile și placări de pereți neconvenționale. O vizită în showroom te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Cere Oferta

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Solicita catalogul de produs

   Am un proiect de amenajare interioara

   Sunt arhitect/designer de interior

   X

   Solicita catalogul
   “Redefineste-ti universul”

    Am un proiect de amenajare interioara


    X