ROCAD 2012

Decora House a participat in perioada 16‐18 mai 2012 la Conventia Romana de Arhitectura si Design/Romanian Convention of Architecture and Design (ROCAD 2012), eveniment dedicat arhitectilor, designerilor si tuturor oamenilor de cultura din Romania. In cadrul conventiei au fost prezentate produse, servicii, proiecte arhitecturale si ultimele tendinte in domeniu.

In 2012, ROCAD s-a aflat la prima sa editie. Conventia Romana de Arhitectura si Design  celebreaza noutatea absoluta, inovatia si creativitatea in design si arhitectura. Invitand atat companiile din domeniu, cat si specialistii de talie internationala sa expuna ultimele lor realizari, ROCAD incurajeaza originalitatea si dinamizarea pietei autohtone.

ROCAD-conventia-romana-de-arhitectura-si-designAi ceva de spus?

Fii primul care comenteaza acest articol


MONTAJ SPECIALIZAT

Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!

TRANSPORT GRATUIT

Ai ales finisajele potrivite? Consultantul tău Decora House se va ocupa să ajungă la tine într-o condiție perfectă!

SERVICII COMPLETE

La Decora House beneficiezi de servicii complete de amenajări interioare: finisaje de interior și exterior și livrarea proiectului. Contactează consultantul tău pentru mai multe informații!

DESIGN DE INTERIOR

Am legat relații de lungă durată cu arhitecți și designeri de interior. Îi putem contacta oricând pentru materializarea proiectului tău.

DIVERSITATE AMBIENTALA

Avem sute de produse în portofoliu. De la tapet și vopsea decorativă la profile și placări de pereți neconvenționale. O vizită în showroom te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Cere Oferta

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Solicita catalogul de produs

   Am un proiect de amenajare interioara

   Sunt arhitect/designer de interior

   X

   Solicita catalogul
   “Redefineste-ti universul”

    Am un proiect de amenajare interioara

    X