GDPR – Prelucrarea datelor

 

 

 

 

 

 

 

CUM COLECTAM INFORMATIA?

decora-house.ro colecteaza informatie de la cititorii sai in urmatoarele modalitati, dar fara a se limita la acestea: direct de la cititor, din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduiesc siteul, precum si prin intermediul cookieurilor.

INFORMATIE FURNIZATA DIRECT DE CITITOR:

Atunci cand accesati ori achizitionati un produs ori un serviciu furnizat de Decora House, precum si atunci cand participati la evenimente organizate de noi, vom colecta date personale in legatura cu furnizarea respectivelor produse si servicii. Decora House va considera toate informatiile colectate de la dumneavoastra ca fiind confidentiale si nu le va partaja cu terti (cu exceptia sponsorilor sau co-sponsorilor unor evenimente organizate de Decora House, asa cum este aceasta situatie descrisa mai jos) fara consimtamantul dumneavoastra expres si anterior.

In toate cazurile, atunci cand veti dori ca datele dumneavoastra sa inceteze a mai fi procesate de Decora Houseo, ne puteti trimite un email la office@decora-house.ro cu mentionarea expresa a dorintei de incetare a oricarei procesari de date din partea noastra. De asemenea, atunci cand veti dori sa nu mai primiti newslettere sau materiale informative de la Decora House, tot ce trebuie sa faceti este sa apasati butonul “Dezabonare” (ori sa trimiteti un email in care sa mentionati dorinta de dezabonare, catre office@decora-house.ro), si veti fi automat dezabonat de la respectivele comunicari.

In anumite situatii, Decora House trimite catre sponsorii sau co-sponsorii evenimentelor sale listele de participanti la evenimente pentru comunicari importante, referitoare la organizarea evenimentelor. Daca nu doriti sa primiti astfel de comunicari, va rugam sa ne comunicati acest lucru printr-un email trimis catre office@decora-house.ro.

INFORMATIE DIN RAPORTUL DE TRAFIC AL SERVERULUI:

Atunci cand vizitati un site web, dezvaluiti anumite informatii despre dvs., ca adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., websiteul din care ati venit atunci cand ati accesat websiteul nostru etc.. decora-house.ro, ca si alte websiteuri, inregistreaza aceasta informatie pentru a putea personaliza continutul sau, pentru a se putea proteja de atacuri externe indreptate impotriva capacitatilor sale tehnologice sau pentru a urmari, de-a lungul timpului, traficul inregistrat pe website si paginile cele mai accesate de catre cititorii sai, pentru imbuntatirea continutului websiteului.

CUM PUTEM CORECTA ERORILE DIN DATELE COLECTATE DE LA DVS.

Ori de cate ori observati faptul ca in informatiile colectate de noi de la dumneavoastra s-a strecurat o eroare, ne puteti semnala acest lucru la office@decora-house.ro si vom proceda la remedierea cat mai rapida a erorii in cauza.

MASURI DE SECURITATE CONSTRUITE PENTRU A PROTEJA INFORMATIA DUMNEAVOASTRA PERSONALA

Atunci cand prelucrezi date personale, nimic nu e mai important ca modul in care intelegi sa pastrezi securitatea acestor date. Iar noi am incercat sa facem tot ce e tehnic posibil, la acest moment, sa mentinem un standard de securitate extrem de inalt.

Am construit un set de masuri fizice, tehnice si administrative de securitate. Actualizam si testam tehnologia noastra de securitate in mod continuu. Criptam informatia, acolo unde acest lucru este posibil. De asemenea, folosim tehnici de pseudonimizare a informatiei.

Am structurat accesul catre datele dvs. personale pe baza unor ierarhii de drepturi, astfel incat angajatii Decora House sa poata accesa datele doar atunci cand sunt indreptatiti sa o faca. In plus, instruim angajatii nostri cu privire la importanta confidentialitatii si la mentinerea confidentialitatii si securitatii informatiilor dvs. Ne angajam sa luam masuri disciplinare adecvate pentru a asigura respectarea responsabilitatilor de protectie a datelor cu caracter personal de catre angajatii nostri.

DREPTUL DE PORTABILITATEA DATELOR & ACCESUL DVS. LA DATELE PERSONALE COLECTATE

Daca va doriti sa aveti acces la toate datele personale colectate de Decora House, precum si in cazul in care doriti sa va transmitem, intr-un format digital, datele personale colectate de la dvs, va rugam sa ne trimiteti un email la office@decora-house.ro si vom proceda in consecinta, in cel mai scurt timp posibil. De asemenea, daca aveti orice intrebari legate de datele personale colectate de noi de la dumenavoastra, precum si cu privire la politicile noastre referitoare la datele personale, ne puteti scrie un email la office@decora-house.ro si vom raspunde intrebarilor dvs. in cel mai scurt timp posibil.

RESTRICTII PRIVIND DIVULGAREA INFORMATIILOR CATRE TERTI

Putem dezvalui datele dumneavoastra personale (descrise mai sus) in urmatoarele conditii:
ne solicitati expres aceasta sau autorizati expres dezvaluirea;
in legatura cu conferintele co-sponsorizate, asa cum este descris mai sus;
informatiile sunt furnizate pentru a respecta legea (de exemplu, pentru a se conforma unui mandat de perchezitie, a unei citatii sau a unei hotarari judecatoresti), a impune un acord pe care il avem cu dvs. sau pentru a ne proteja drepturile, proprietatea sau siguranta sau drepturile, proprietatea sau siguranta angajatilor nostri sau a altora;
informatiile sunt furnizate agentilor nostri, furnizorilor sau prestatorilor de servicii care indeplinesc functii in numele nostru;
in cazul in care vorbim despre abordarea unor urgente sau a unor cazuri de forta majora sau
in cazul in care dezvaluirea este necesara pentru a solutiona litigiile, revendicarile sau persoanele care detin un interes legal sau benefic;
prin intermediul Directorului de profesionisti care pot fi DPO extern pentru alte companii, pe care Decora House il poate organiza in viitor.
De asemenea, putem sa colectam date agregate despre membrii nostri si vizitatorii site-ului si sa dezvaluim rezultatele unor astfel de informatii agregate (dar nu si identificabile personal) partenerilor nostri, furnizorilor de servicii, agentilor de publicitate si / sau altor parti terte in scopuri de marketing sau promovare.

Site-ul decora-house.ro se interconecteaza cu site-uri media sociale, cum ar fi Facebook, LinkedIn, Twitter si altele. Daca alegeti sa dati “like” sau sa partajati informatii de pe site-ul nostru prin intermediul acestor servicii, trebuie sa parcurgeti politica de confidentialitate a acelui serviciu. Daca sunteti membru al unui site social media, interconectarea poate permite site-ului social sa ofere acces site-ului dvs. la informatiile dvs. personale de identificare.

LEGEA APLICABILĂ

Acest set de termeni si conditii este guvernat de legislatia din Romania. Orice disputa privitoare la clauzele prezentului act, precum si cu privire la consecintele pe care acesta le implica, vor fi rezolvate in fata instantelor competente din Bucuresti.